Bloggintresserade

onsdag 21 januari 2009

Ut o valla kameran lite =)

 


Go middag. Jag somnade gott i går kväll, men vaknade precis till Silvstedt program. Jag hade så ont i kroppen så jag kom knappt ur sängen. Men det gick att rulla sig ur.


Jag somnade inte förrns vid ca halv 8 i morse , så jag är ganska trött nu. Men värken känns bättre för tillfället ( peppar peppar )


Sitter i vanlig ordning med en stor mugg kaffe, har ätit gröt yummi.. Tomte gröt ,, hmm mindre bra.


Jag läste att det inte blir någon debatt med Katrin o Blondinbella, det va tråkigt, jag hade gärna sett de. Men Blondinbella verkade ha tackat ja till Kvällsöppet på tv4. Jag har inte läst Blondinbellas blogg, o jag har som hastigast kollat in Katrins blogg.


Jo jag kollade lite på Blondinbellas blogg nu o läste att hon tycker att det är roligt med alla plåtningar o hon önskade att dom kunde vara på fredagen så hon kunde gå ut efteråt. Men att hon skulle säkert somna efter ett glas vin... Ehhh har hon åldern inne =)


Sen har jag tänkt på en annan sak när det gäller Rosing o Silvstedt.


Varför låter det som dom har löständer när dom pratar ?  Så fort dom gör en putafixaläpp, samt fixa ansiktet historia så låter dom knasiga.


Jag tycker att Silvstedt är vacker när hon inte flamsar som hon gör.


Det är upp till var o en om man vill fixa till sig, men varför förstöra när man redan är naturligt vacker ?


Snart ska jag hämta Iza, Teddys lilla tjej. Hon ska vara här hos oss i dag. Så sen blir de liv i luckan o Teddy kommer att vara helt slut ikväll..


( oj vad fåglarna skriker där ute, nu får nog katterna pisk )


Tänk om ni kunde se hur det ser ut i min lgh nu, då skulle jag få skämmas. Jag skulle påbörjat min städning i dag, men det går inte. Så kommer det någon så får jag låssas att jag är ute med Teddy  =)


Påfyllning av kaffe. Ha en toppendag. Solen skiner, jaaa men jag kanske skulle gå ut o valla kameran lite =)


Puss I Pannan


 

1 kommentar:

  1. Jag tycker att viktorias S program med mamman som kom och hälsade på, - Baaara var sååå tillgjord! Ok att dem har en viss jargong men att ha det HELA tiden det är bara pinsamt och jobbigt att titta på. Men nyfiken är jag ju så jag kan inte låta bli att titta men tycka det får jag (tror jag) hihi. Kram/Kaisa.

    SvaraRadera