Bloggintresserade

söndag 25 januari 2009

Min ack så sexiga kropp

Nu är jag färdig duschad o go... Min ack så sexiga kropp doftar rosor o vetebulle... Hahaha


Jo de är säkert. Jag har i många år haft Nivea för män för den luktar så gott o den håller sig fräsht hur länge som helst. Jo då, jag duschar ofta...


Men så för ett tag sen så köpte jag den för damer... O visst den luktar gott men inte lika gott.


När jag har rollat på mig den så är det en doft som jag har känt innan som har gjort så att jag har blivit sugen på att äta något.


Jag har inte kommit på innan varför. Men nu så kände jag att den doftar såna där goa släta vetebullar man kan köpa. Jag har köpt såna för länge länge sen när Marcus va lite o de va panik om han skulle ha med sig till skolan. Annars bakade jag på den tiden.


Ja de är konstigt. Doften av rosor o vetebullar hahaha.. Japp nu ska jag äta för jag blev hungrig..


Puss I Pannan

10 kommentarer:

  1. att säga att kroppen är väl inte så jättesexig. De är mycket häng =)

    SvaraRadera
  2. Används nivea för män så blir det fort lite *häng*..

    Kajo///

    SvaraRadera
  3. hahaha ja man kunde ju tro de... De va ju sexig man kände sig med deon,,, de va min sexiga ( not ) kropp som va hängig..

    SvaraRadera
  4. Kan även orsaka lite kvinnohäng!!!!

    SvaraRadera
  5. Döpa om den till *nivea stand up*...

    SvaraRadera
  6. jo jag kollade, det stod ju de, fast om den va dry så blidde de inte lika mycket häng hahaha.... Vet du vad jag såg mer ? NO alcohol.. Inte konstigt att det va lite torrt på snurrkulan hahaha. Ja men jag tror nog att dom ville döpa den till nåt annat, men jag kommer inte ihåg vad. MITT FÖRSLAG VA --- Seduce my mind and you can have my body, find my soul and I'm yours forever --- JAG VET ATT DE ÄR LITE VÄL LÅNGT KANSKE =)

    SvaraRadera
  7. Det gäller att blöta *snurrkulan* :-)))))))))))))))))))))))))))))
    Din text gillade jag!!!!

    SvaraRadera
  8. Ja men jag slickar ju på den för fullt, de blidde ingen alcohol i alla fall. Dom har snålat in dom jäklarna =) Klart att du gillade texten, säg nån karl som inte gör de hahahaha

    SvaraRadera
  9. multinationellt företag inte har tänkt på det. Men vet du vad?
    Idag luktade vi likadant. Jag har en sådan. Mörkblå!! Flaska? Med skruvhuvud..Märkligt att det skulle dyka upp en kvinna med min flaska! Soul and forever!!!
    Kai//

    SvaraRadera
  10. tycker jag oxo är lite märkligt. Ja du ser, även kvinnsen gillar den blå =) Nää jag som skulle lägga mig tidigt ikväll. Ja jag säger då de... Ah de är nog fel på klockan =)

    SvaraRadera