Bloggintresserade

onsdag 21 januari 2009

ÄR AVUNDSJUKA EGOISTISKT ?

 


Jag är så trött, men kan ändå inte sova. Jag har sån förbannad värk så jag stortjuter snart.


Jag tycker att jag gör inget annat än att klaga nu för tiden. Jag har fått kramp på ett nytt ställe, jippii välkommen får jag väl säga till den delen...


I knävecket.. Förstå att det gör megaont. Jag vågar knappt böja benet förrns jag känner att de är på gång.


Det gör inget att det är ny värk som kommer för jag blir så trött o utmattad av att ha samma värk jämt o ständigt.


Ibland kan man få frågan vad jag skulle göra om jag fick välja något, vad som helst, men bara en önskan. Sen lägger dom ord i munnen på mig o säger att du skulle väl önska dig en värkfri dag.


Ja de har jag gjort innan, men inte längre. Jag kommer inte ihåg hur det kändes att vara utan värk så tänk om jag skulle få uppleva de nu för att sen gå tillbaka till det "normala"... Nää de vill jag inte, då blir jag ju påmind om hur det är.


Om jag fick bestämma så skulle jag givetvis önska så att alla får må bra o får ha ett kärleksfullt o rikt liv. Ja inte på pengar.


Men eftersom jag alltid önskar de, så skulle jag hoppas på att få den här önskan som bestod av att jag alltid skulle få mina önskningar att slå in. Låter de knäppt ?  Ja det gör de, inte ens här skulle jag önska mig allt, utan det räcker med tillräckligt för mer klarar man inte av.


Avundsjuk... Usch så hemskt det är när man är avundsjuk på andra så man inte kan glädjas med dom när dom lyckas med något.


Jag kan bli avundsjuk, men inte så att jag missunnar andra att få ha det bra. Utan det skulle vara att få MINIMAL MYALGI som  Kai önskar mig. Det är ingen annan som har sagt det så, utan dom har istället önskat att jag ska bli bra. Det gör ju jag oxo, men jag vet att så blir det inte idag eller om 5 år. Därför kändes det mer som att det fanns ett hopp om att kunna få må något bättre. Så Kai, jag tackar o niger.


Jag kan bli jätte avis på folk som kan jobba, att få tjäna egna pengar utan att behöva få ett litet bidrag från F-Kassan.


Jag kan även bli avundsjuk på dom som fortfarande kan få barn. Det har jag velat ha sen Marcus va 2 år. Men nu har jag sådan glädje i mitt barnbarn o det ger mig väldigt mycket. Men det va inte som jag hade tänkt mig att mitt liv skulle se ut.


Men så brukar jag tänka att jag kommer ur sängen, ja även att det kan ta tid eller några dagar så funkar de. Mina muskler kommer inte att förtvina, jag måste ju tro läkaren.


O här säger många att det finns ju dom som har det värre än dig. Ja visst gör det de, men jag mår väl inte bättre av att dom mår skit heller.


Är det fel o egoistiskt att vara avundsjuk ?


Jo , jag kan känna de.


Varför önska något till sig själv, när det finns andra som oxo har behov av att få ha det bra.


Bara de att kunna få ta med sig kameran ut o ta lite bilder är så roligt, men ingen förstår hur jobbigt det är. När jag är ute med Teddy som inte väger mer än 6 kg, drar så jag får ont i hela kroppen. Eller som idag när vi va på A6 , vi hade jätteskoj o skrattade. Men jag grät när jag kom hem för jag har så ont.


Är det konstigt att man kan bli lite avundsjuk ibland ?


JAG ÄR TRÖTT PÅ MIN VÄRK ( lessen )


Trött på läkare, trött på mediciner. Men jag är oxo tacksam att det finns.


Jag skrev nåt för några år sen om min värk, ska se om jag hittar de. Ah de va nog bara gallematias ändå =)


Jaja, dags att slåss lite till med sängen o hoppas på att jag vinner nu...


Ha en toppendag allesammans..


Puss I Pannan


 

10 kommentarer:

  1. Jag trorjag förstår dina tårar! Och gråt på bara, här kommer en stooor,liten näsdduk! Det onda här i livet hos dig som mig som hos så många andra, det är för dj..! Du vill inte ha den o det är förståligt! Men så svårt att göra något åt, helt alltså! Kan bara skänka dig tankar o kramar i massor!

    SvaraRadera
  2. Jag önskar fortsatt minimal myalgi!

    Bästa hälsningar

    Kai!

    SvaraRadera
  3. Vi lär ju inte slippa den
    men jag brukar säga..
    jag kom ur sängen idag iaf.
    Och det är min hemskaste tanke
    att bli sängliggandes..Huvva ligen
    Ja ringer snart
    Kram å pöss i örat

    SvaraRadera
  4. Styrkekram och hoppas du får en bra dag trots allt!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jo jag vet att du förstår mig på alla sätt. O visst blir det jobbigt ibland med all värk. Nu har det tagit emot länge o det känns för jävligt på ren svenska. Det är bara att härda ut o vara positiv, baaah så jag hatar det ordet just när man mår skit. Dina tankar o kramar är inte så bara, det betyder väldigt mycket. Hoppas att du har en toppendag. Sparar några av dina kramar så jag kan ta sedan hahaha... Kramar tillbaka...

    SvaraRadera
  6. Tack kai. Ja en minimal myalgi de kan jag gå med på absolut =) Ha en härlig dag.. kram kram

    SvaraRadera
  7. Tackar o tar emot den... Ska se om jag kan komma in till mailen sen igen.. Strul strul. =) Ha en härlig dag i solen... Kram kram

    SvaraRadera
  8. Ja vi kom ur sängen o det är inte illa de. Hur det än ter sig i slutändan så får man vara glad för det kunde varit värre. Solen skiner ju för 17 =) Ojjja va det kliar på ryggen, jag blir snart tokig. Tur att jag har en såndärgokliahand sak... Hörs sen, jag vet inte om telefonen funkar idag, den är knäpp. Puss påre.

    SvaraRadera
  9. Tackar o niger. Den behövde jag. Hoppas att du får en härlig dag.. Kram kram o må gott.

    SvaraRadera