Bloggintresserade

onsdag 28 januari 2009

JAG VAKNADE UPP I MITT EGNA SOVRUM ?!.

Natten har varit som alla andra nätter. Mindre sömn. Får se hur kommande natt blir.


När jag vaknade i morse så va det jättekonstigt, jag vaknade upp i mitt egna sovrum. Ja visst låter de dumt för jag vaknar alltid i mitt sovrum... Ja om jag inte sitter på en stol i köket o fipplar med nåt. De har hänt  =)


Den här morgonen kom jag inte ihåg någon dröm, det är ju i drömmarna som jag inte vet vart jag är nånstans. Eller så kanske jag är på väg till Afrika eller skäller ut Sven Wolter hahaha...


Jag provade att ringa till kompis " S " innan, men det va ingen som svarade. Jag ville bara höra hur hon mår. Det va ett tag sen jag ringde. Jag vill ju inte vara tjatig. Det har ju gått flera år då vi inte hade någon kontakt alls.


Så hör jag av mig när jag får höra att hon har fått cancer, det känns lite dumt. Men jag vill inte att det ska gå flera år, rätt som de är så kan man inte lyfta luren o ringa till den som man har tänkt ringa till.


Jag blir lite orolig eftersom hon inte svarade nu, men jag hoppas att hon ligger o vilar så det va därför. Bara jag inte väckte henne.


Blaaasch jag måste borsta tänderna igen, jag har druckit kaffe o eftersmaken gillar jag inte.


Tänkte ringa o höra om Teddys flamma ville följa med ut en stund snart. Sen måste jag handla lite hundmat, mjölk, ja mycket mer blir de inte nu.


Ska kolla in på Vildawebben o se om jag har nån mail där. Tänk att jag har varit medlem där sen 2001, de är inte klokt. Ja de har ju gått längre perioder då jag inte har varit inloggad alls. Men ändå. Det är kul för jag har gjort massvis med olika bakgrunder till deras sida o som tack för hjälpen är jag bonus medlem.. Kostar gratis, vad är väl bättre än de  =)


 


Bättre, ja att passa tiden när man ska till kyrkan kanske. När jag såg detta på nyheterna så trodde jag inte mina ögon. Hur kunde han parkera bilen på taket..


Att komma upp till den höjden så finns de ingen chans att han har hållit hastigheten ?


Mycket ska man vara med om innan ögonen trillar av.  Har inte läst nåt om de idag, jag snodde bara bilden sålänge. Men jag hoppas att han klarar sig.


Sådär ja, jag tänkte avsluta med en liten kärleks historia ikväll. Den är så gullig så  =)


Ha en underbar dag


Puss I Pannan


 



 expressens bild

2 kommentarer:

  1. hur gick d till kan man undra. Där har pressen fångat nått =)
    Vilda vebben ja de va länge sedan man kika in där *S*
    men jag finns där, jag också.
    Ha en skön kväll utan värk.
    Kram t dej.

    SvaraRadera
  2. Ja man kan ju undra hur han kunde lyckas med nåt sånt ? Det är helt sjukt. Jasså du har en sida där oxo.. Jag är så tråkig så mitt nick är mitt namn =) Ska försöka att ha en ganska jämnvärkskväll =) Ha de gott du me... kram kram

    SvaraRadera