Bloggintresserade

fredag 16 januari 2009

BAKÅT I TIDEN

God morgon. Ja i dag är den ganska god för första gången på länge.


Om det har med Liam att göra, det vet jag inte...


JOOOOOO de är klart att jag vet  =)


Har sovit dåligt igen, så what´s new ?


Sitter o dricker mitt kaffe o funderar lite. Det är fredag igen. Det känns som om veckorna har halverats på något sätt för det går så fort.


Jag satt o tittade på bilder i datorn, det va härligt att komma tillbaka i tiden en stund =)


 



Här hämtar vi Marcus hos farmor o farfar en jul. Det är mamma o pappa som är med på bilden. Tänk jag va lite söt på den tiden i alla fall.. De får jag leva på =)


 



Här är han så söt Marcus så förstår ni att jag vill ha det tillbaka.


 



Marcus o hans pappa


 



Den här figuren dök upp ganska ofta, jag måste erkänna att jag blev lite rädd ibland huuua =)


 



Här försöker han gå in till farmor o farfar den lille skiten.  Oj vilka gosiga knubb ben han hade.


 



Här är han brandman. En kompis till mig jobbar på ambulansen så jag frågade om han kunde fixa Marcus kalas där. O de gick ju jättebra. Det här kalaset har det pratats om i många år. Han är den enda som har fått ha det där. Lite skoj att kunna fixa lite extra.


 



Här fick dom åka i brandbilen. Ja dom satte på eld på en bil o lite annat som barnen fick släcka. Dom va helt slut när allt va över.


 



En liten paus, jag tror att vi skulle till Öland till morfars husvagn. Liten är tuff... Han älskade kukkakola  =)


 



Han buggade oxo, här är ett kalas med klasskompisarna. Han gick verkligen hem hos flickorna.


 



Att få köra bil de va ju toppen. Det va ofta han skulle köra sista biten inne på parkeringen.


 



Jaja,, bilden säger ju allt. Han ville vara lite cool.


 



Han va även hjälpsam, här borstar han tänderna på M. Dom va kära.


 



Vi är INTE kära jag o Manoli. Huuua, han såg skrämmande ut, men han va snäll. Detta va i Grekland. Jisses vad smal jag va.


 



Marcus har kalas på McDonalds. Oxo ett lyckat kalas. Han tyckte att det skvätte flott på honom hahaha.


 


 



Vi gjorde ett pepparkakshus o Marcus han väntade läääänge på att få äta de. Nja, så länge va det inte. För självklart fick han äta .


 



Ett av yrkena han tänkte på. Polis. Jag är glad att han inte valde det yrket, så mycket skit som de är. Jag är tillräckligt orolig ändå. Pang pang.


 



Marcus håller lilla Sanna panna. Han älskade henne tills hon började gå o ta för sig lite hahaha.. Då blev hon bara jobbig. Vilket hon inte va/är..


 



En supersvettig målvakt. Han va så duktig. Det va nära att jag blev portat från fotbollen. Men va då, jag måste ju få hejja på min son haha..


 



Marcus med pappa J. Jaja, den kroppen gör inte ont att titta på. ( glöm nu inte att säga de till pappa så ni får skratta gott ,,, unge )


Han hade dille på karate tack vare turtles. Turtles o Batman för hela slanten. Han sov t.o.m med sakerna i sängen. Han övade karate på mig, tur att han va liten. Men han blev helstirrig, sparkade till på dörrarna så dom for igen. O jag sa till honom gång på gång att snart klämmer du dig eller så klämmer du mig / någon annan. Vad gjorde han  ? Jo hiiiiieeeejjjjjeeeaaaa, o spark på köksdörren SMACK rakt i pannan på mig..... Tror ni att han lugnade ner sig,,, nope..


Sen när han blev lite äldre så brukade vi gömma oss. Jag kunde gömma mig när han kom hem från skolan för att sen hoppa på honom o tortera honom för fullt. Kittla, sjömansbröst, kittlade honom med mitt hår i hans ansikte, han skrattade så han kiknade. Ja han gjorde likadant på mig utom håret =)


Så här höll vi på tills han va ganska gammal. Även om han hade kompisar hemma, dom tyckte de va jätteroligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar