Bloggintresserade

onsdag 28 januari 2009

Drömt om Lena A =)

 


Jag visste först inte om jag skulle skriva nåt om drömmen , det är lite pinsamt med tanke på vem jag drömde om  =)


 


Det började först med att jag skulle åka till Afrika för något projekt, allt va inte klart . Så jag gick o väntade på svar.


Alltid i mina drömmar när jag är ute o reser så glömmer jag allt, pass, pengar, medicin, baddräkt ( varför jag drömmer om baddräkten för vet jag inte, för jag har inte visat mig ute på 10 år ), hotell, så jag va väldigt nervös för den här resan .


Afrika !!


Herregud, hur skulle jag klara av de. Men jag ville ju så gärna hjälpa alla som behövde hjälp. Jag slogs med tanken på alla små kryp, myggor ja allt som är äckligt. Myggen som jag inte tål utan jag får uppsöka läkare o få antibiotika, jo de är på riktigt.


Men sen hur skulle de gå om / NÄR jag får migrän ? Oj oj oj, det hade jag inte tänkt på. I den värmen. Jag som vill hoppa in i frysen här hemma när det sätter igång.


I slutänden så tackade jag nej till Afrika resan, men jag reste någon annanstans, jag vet bara inte vart. Det va oxo så jag kunde hjälpa behövande där.


På detta stället så träffade jag på Lena... Ja visst va de Lena =)


Samma söta glada Lena som finns här på bloggen. Vi jobbade tillsammans med att dela ut mat, fixa kläder osv. När dagen va slut så satte vi oss o pratade lite över ett glas vin.


Självklart pratade vi om hur läcker hon blir på alla bilder o hur otroligt duktig Thomas, hennes man är som fotograf. O detta va ju toppen att få prata om eftersom jag älskar att fota  ( på amatörnivå ). Hur som helst så skulle de vara en tillställning nästa dag, de va nåt stort på gång.


Det va då jag träffade på den här muffliga, buffliga mannen som sa att det va en stor gala för dom som hade blivit nominerade Award.


Men vad jag inte förstod va att den här svenske mufflige, bufflige mannen tog åt sig all ära för alla Lenas fotografier. Ända från de hon va liten.


Far man med osanning o en massa skit så kan jag inte hålla tyst o så blev det här oxo. Jag ifrågasatte honom ( jisses jag kommer snart ihåg vad han heter ) hans arbete, ställen dom hade varit på osv. O han fortsatte att ljuga. Jag lovar att han fick sig en skopa av mig så han va inte vatten värd. Men jag kom på nåt helt annat. Jag skulle ligga lågt till själva utdelningen o där skulle jag avslöja allt.


Det blev dags för Honom att få en Award ( jisses vilka drömmar ) o när han står där o skryter för alla, då som först hörde Lena detta för första gången o hon blev så lessen för att han stod o ljög folket rakt i ansiktet. Hon blev handlingsförlamad o kunde inte göra annat än bara stirra rakt ut.


Jag blev jättearg, gick fram på den stoooooora scenen ( jag va livrädd ) slet tag i micken o på ren svenskelska talade jag om att han är en stor lögnare. Sen berättade jag att de va Thomas, hennes man som ÄR den duktiga fotografen o det är HAN som ska ha det fina priset.


Jag skrek rakt ut


- Orättvisor det finns inte på min karta, o gör man så här, så ska de fan svida.


Folket buade åt muffel,buffel mannen o dom tog ifrån honom Awarden. NU hamnade den hos rätt person Thomas.


Muffel,buffel mannen sprang efter mig o hotade med något, men jag blev så arg så jag petade in mitt finger i hans öga, han blev förvånad o det gjorde ont så han bara stod o stampade med fötterna sen gick han.


 


Här vaknade jag av min värk, så jag vet inte hur det slutade, men jag tycker att det slutade bra. Awarden kom till rätt person.


 


Ja, jag vågar inte skriva ut alla mina drömmar. Jag är rädd att plingplong kommer o hämtar mig då hahaha.


Nu ska jag sova.


Sweet Dreams.


Puss I Pannan

2 kommentarer:

  1. Lena i Los Angeles28 januari 2009 kl. 01:39

    Oj, vilken dröm! Jag skrattade gott! Den var ju jätte rolig! Tack för att jag fick vara med i din dröm. Hoppas du drömmer nåt lika tokigt inatt som jag får höra om imorgon. Natti natti och sovgott!

    SvaraRadera
  2. Ja du de är ju tur att de bara är i drömmarna, ja i alla fall när jag inte kan hålla tyst många gånger =) Fast annars hade de varit skoj att fortsätta på drömmen o ta ett glas vin i verkligheten... Vi får se vad som sker i natt. Dröm sött o nattis kram

    SvaraRadera