Bloggintresserade

måndag 30 april 2007

Smyga upp bakifrån

Tjingalonka stånkan, knacka macka damm.. Ja om det stavas så vet jag inte. En ny blåsig , något kall, men solig dag. Fåglarna kvittrar o barnen är ute o leker. Det är så mysigt.


I dag är det Valborg, ja i fall någon har missat de:)  Undra om dom tänder någon brasa på Berget i dag ? Jag har inte varit där på några år, ja på Valborg. Får kolla upp de så jag kan ta lite kort. OM man nu kommer upp bland alla bilar, får gå upp klarar jag INTE. Nää då får jag stanna hemma.


Just en sån här dag så tänker jag alltid på en släkting till mig. Han va med i kyrko kören i många år han o hans fru. Dom är underbara. Ja Bertil lever inte längre o det tog ganska hårt när han dog. Men på nåt sätt så finns han alltid en sån här dag som Valborg. Konstigt.


Tänk när vi träffades på i affären, jag kunde smyga upp bakifrån o slänga armarna om honom o säga hej älskling, o dom som va där bara tittade..  Flera gånger gick jag fram o nöp honom i baken så damerna nästan tappade hakan. Han har en bror som är precis likadan.


Ja nu vet jag inte vad jag pratar om, nu blev det hoppigt. Men kul hade vi i affären..


Det är fortfarande lite svårt att komma in på vissa bloggar. Men det är ju tur att man kommer in i alla fall.


Nu ska jag kolla runt lite igen.


Ha de gott.


Kramelikram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar