Bloggintresserade

lördag 21 april 2007

Så jag grät

God morgon på er. En ny dag igen , vilken tur ;)


När jag skrev o stängde ner i går va jag så trött så jag orkade knappt vänta med att somna förrns jag låg på kudden. Men så fort jag hade lagt ner huvet så pliiiiiiiing blev jag klarvaken. Det är så typiskt. Så jag tittade på filmen som va på fyran. Oj oj så jag grät i slutet. Lilla pojken kom hem till sin mamma . Jo jag vet att just detta var en film, MEN detta händer dagligen världen över. Jag är så "fjantig" när jag ser på såna filmer, jag kan sitta o hulka hur länge som helst.


Jag somnade till slut, men blev väckt i morse av telefonen. Det va min gamla faster som ringde o önskade grattis på Namnsdagen ? Jaha har jag de ? Hade jag ingen aning om. Har inte tittat än, hon kanske bara har blivit lite senil. Vi grattar INTE namnsdagar.. Men det va ju gulligt. Jag tackade o somnade om ;)


Nu har jag ätit lite frukost,,, druckit kall mjölk ,, oh så jag älskar mjölk. Kan inte , vill inte vara utan mjölk. O nu ska jag hoppa tillbaka till sängen en stund till. Ska tvätta hela eftermiddagen.. Blaaah...


Ha en bra dag allesammans där ute.


Hej Hopp


Puss & Kramelikramkram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar