Bloggintresserade

söndag 15 april 2007

Nu vet du hur det känns att få teckningar när man fyller år

Ja då är jag hemkommen från kalaset. Det va riktigt trevligt. God mat o gott sällskap.


Marcus o Nina kom inte. Marcus har blivit sjuk igen. Tråkigt. Krya på dig.


Jag slängde i hop en teckning till Tilda innan jag åkte iväg. Jag sa till henne att jag hade verkligen lagt ner hela min själ i den. Jag hade slitit med den hela natten. O att jag va såååå stolt för det jag hade gjort.


Jag hade slagit in den, så hon va väldigt nyfiken på vad det kunde vara.


När hon såg min fuuuuuula teckning så va hon så gullig o tackade med ett snevridet ansikte. Jag sa inget utan spelade med. Jag frågade om hon tyckte om den, o hon sa att den va jättefin.


Jag väntade en liten stund, sen fick hon den riktiga presenten. Hua vad elak jag är. Men det är roligt att skoja...  När hennes bror såg teckningen sa han, att ja nu vet du hur det känns att få teckningar när man fyller år... hahaha..


Men jag älskar att få teckningar. Får skaffa en större lgh snart, eller så får jag tapetsera med dom.


Barnens farmor har skaffat en pudel.. Han är bara 12 veckor. En liten kim. Han va så söt. O så himlans duktig. Visst va han ett yrväder, men det ska dom vara, det är ett friskhets tecken. Han pussades, tuggade, busade, va som en jojo. Eller en sprattlande fisk som precis fångats på kroken..


Jag tog några bilder, så jag hoppas att dom blev bra. Måste bara minska ner dom lite.


Ojsan nu ringer telefonen. Vänta.........


 


Så det va lilla mamma som ringde, vi har ju bara umgåtts i flera timmar nu... Hmm vad ville hon ? Det kommer jag inte ihåg.


Nä nu ska jag se om bilderna blev bra.


Tooodeeeloooo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar