Bloggintresserade

fredag 27 april 2007

En Rak Jävla Höger !!!

Jag somnade så gott innan, men när jag skulle upp o ta en värktablett så va fortfarande min tv på. Det va Uppdrag Granskning med Janne Josefsson om Fallet Louise. Social o kommunen säger hela tiden att dom INTE kan uttala sig om det o det. Dom kan INTE svara för någon annan. Dom skyller hela tiden på sekretessen, socialen är uppdelad även inom sociala osv så där får dom INTE diskutera. Janne har frågat dom flera gånger om DOM har frågat hur detta kunde hända ? OM dom har ställt frågan ? Vilket dom säger att dom har, MEN dom kan inte svara på vilket svar dom har fått på frågan.


 


Nu i slutet av programmet fick dom frågan hur dom hade reagerat om det va deras barnbarn ?


- Jag kan inte säga hur jag skulle reagera, jag skulle bli fruktansvärt upprörd. Jag vågar inte tänka på de. ????


Louise har kontakt med sin advokat under tiden som detta sänds, o hon tycker INTE att hon har fått några svar. Det tycker INTE Vetlanda borna heller


Janne avslutar om dom har fått svar.


Det blev ett rungande NEJ


 


Jahaa då blev jag klarvaken. Hade jag varit med där så hade jag f-n inte stått o mesat med dom. Fan smäll näven i bordet o kräv ett svar. Dom ska vara glada att jag INTE va där, det hade nog blitt en rak höger.

4 kommentarer:

  1. det är förjävligt tycker så otroligt synd om louise!
    det pratas om misären hos pappan men vafan är det för en jävla
    mamma hon har som slänger ut ett barn(10 år) till en mäniska
    som är sjuk?Jag blir så jävla arg på sånt.
    Men men måste sov nu sov got och dröm söta drömmar /Kram på dej

    SvaraRadera
  2. kom du till mig ;) Som jag har väntat på din kram ;) Jo jag är mäkta upprörd nu, kanske får springa ett varv runt huset. Nä det orkar jag inte. Men jag lovar att hade jag varit där, så hade jag sparkat till dom. Jag fattar inte att mamman kommer undan heller. Men det visar ju att socialen är en bunt kärringar. Sweet Dreams o händerna under täcket kramelikram på dig.

    SvaraRadera
  3. Gomorron o kramen på dej, hoppas du sovit gott:)

    SvaraRadera
  4. Morrn morrn.. Ja dom timmarna jag har sovit har varit bra.. Såg mailet från dig, ska läsa det strax.. Ha de gott kram kram

    SvaraRadera