Bloggintresserade

fredag 20 april 2007

Ringt Polisen

för att se om man inte kan göra nåt åt idioten som vi har till granne. När jag kom hem från Ica fick jag ett spel. Nu har han ställt dit ännu en rishög.


Jo jag har all rätt i världen att gnälla. Han stoppar upp så att det är svårt att lasta av o på. Jag har svårt att bära några liter mjölk bara. Kommer man då med 3 kassar är det ett jädrans jobb.


Jag höll på att slänga kassarna o ta hans förbannade cykel o hiva den åt skogen. Vilken tur att jag inte gjorde de. Istället ringde jag polisen. Hon frågade om han retar upp folk o skrattade...


I alla fall så får jag ringa kommunen på måndag. Får väl se hur det blir, då är jag ju inte uppretad.


 


Sitter o väntar på att svärdottern ska komma *S*... Kul att hon ville komma o hälsa på gamla tanta *S*. Passade på att ta en sväng med dammsugan. Den luktar fy o fasen. Det är en ny påse i, o jag vet inte vad det är som luktar. Jätteknepigt. Så jag hade en såndär luktagott som man kan spruta i lgh.. O den jäklen hängde sig . NU STINKER DE... Har jag otur så lär jag väl få migrän nu när hon kommer... Snyggt.


Köpte en ny patron till soda streamen... Inget roligt att vara utan bubblor.. Så nu kan jag bubbla hela helgen *S*.


 


Haaa de va riktigt skönt att bli förbannad...


Ahhhhhh va det stinker, jag har öppnat alla fönster suck... Ska slänga den skiten... Tar man lagom dos luktar det gott.


4 kommentarer:

  1. Tack för Bamsefilmen, mycke trevlig o rolig....ja älskar den, o självklart Skalman också:) Ha de så bra o kramen på dej:)

    SvaraRadera
  2. kan det faktiskt va skönt att få bli riktigt förbannad. Hoppas du får en trevlig kväll, kram :)

    SvaraRadera
  3. Vassego, kul att skalman gillade den. Tyckte den passade till er ;)
    Hoppas att ni hade mysigt i dag/kväll. Kram kram

    SvaraRadera
  4. Jo du,,, jag kände att det lättade rejält. Nu är jag inte lika "lessen" längre. Det är inte ofta jag blir arg, men så skönt de va... Kram kram

    SvaraRadera