Bloggintresserade

torsdag 26 april 2007

Har du bunkrat upp om du får besök ?

Sitter o gäspar käken ur led snart. Har sovit några timmar nu. Men jag måste ha vaknat av något, för jag vaknade till så häftigt.


När jag ska skriva här så ser jag i ögonvrån hur det rullar på uppe bland senaste nyheterna.


Jahaa då ska man akta sig för små gröna gubbar. Fasen det räcker väl med den fula gubben som hoppar upp i bland på expressens reklam.. Första gången blev jag riktigt rädd.



 


Snacka om mardrömmar :) Tänk o vakna upp med honom yummi...


NO thanks


Ja på tal om utomjordingar.. Är ni förberedda om dom skulle komma ?


De är jag.. Jag har några konservburkar o ett paket gevalia. Det får duga..


Skulle de komma någon så ska man alltid vara trevlig o öppna sitt hem. Men ingen har sagt hur länge man måste vara trevlig :)


Finns det ufo, aliens ? SJÄLVKLART, jag har själv bott ihop med en hahahaha..


Ja va fasen skrattar jag för, det va INTE så roligt. De va stolpskott de.. Hua..


Nä nu ska jag hemsöka några bloggar OM det går.


Hej solong


 

6 kommentarer:

  1. Jag ger mej fasiken att du var o hemsökte mej inatt:) ..för jäklar vicken natt...ajajajaja gråtit gapat tjutit ja de va min natt de....kram brännsår tamejfan nästan...hörs till kvällen fattar inget med länken du får förklara sedan....kram igen

    SvaraRadera
  2. Du är skön illena jag gillar dej tror du att utomjordingarna gillar gevalia*S* din hem ailen va han grön eller???*ASG*/du ska ha en super bra dag så hörs vi nog i kväll/klam på dej.

    SvaraRadera
  3. tangentbordet och jag är inte bästa vänner direkt.*S*/kram

    SvaraRadera
  4. Va fasiken har inte du köptbiljett till resan till andra planeten...du sa ju att vi skulle göra deju!! o här sitter ja med min nu...:)

    SvaraRadera
  5. vi vet nog båda vem det är som hemsöker vem .... Du måste acceptera att du är en liten alien. Men du är ju go i alla fall. Jag sa visst i ett svagt ögonblick att vi skulle köpa en biljett, men det va ju bara för att även om du flyttar till din lilla planet så blir vi ju ändå grannar... Puss i pannan på dig.

    SvaraRadera
  6. Jag tror nog att du ville både kramas o klamas, kom hit ska du få en riktig krlam... ;) Njae du förstår jag frågade på Ica, men dom är inte så värst kunniga när det gäller aliens... Så jag tänkte att gevalia går ju oftast hem, även när man får oväntat besök ;) . Ibland kunde han bli grön den jag bodde ihop med. Hade han inte varit snäll så lagade jag nåt så han mådde illa. Kunde bli både grön o lite grå i tonen.. Fast mest va han slemmig ... Ryser när jag tänker på de...
    O du,,,, ha en härlig kväll... Kom tillbaka så vi kan fortsätta o kramas,, ;) Kramelikram.

    SvaraRadera