Bloggintresserade

måndag 30 april 2007

Överbeskyddande mamma !!

I dag kom jag inte så långt när jag skulle ta lite bilder. Killarna ropade på mig o ville att jag skulle fota dom. Vilket jag tycker är roligt, så jag stannade gärna. Får ju öva samtidigt :) Nu har jag lagt in dom bilderna oxå, ja dom fick en egen liten bloggsida :)


 


Stannade o pratade lite med gårds tanterna oxå. Det är mysigt o ha dom, man kan sätta sig ner o prata bort en stund.


Det har inte blivit så mycket gjort i dag heller. Ahh skit samma.


Förresten jag ringde till Marcus o Nina innan, dom har varit i väg på en 24 timmars kryss. Det hade väl varit sådär. Men när dom kom hem så fick Marcus veta att en kompis till honom hade dött i Fredags. Han va lika gammal som min son. Dom gick på gymnasiet ihop. Han hade dött i sömnen.


Hemska tanke. Stackars hans föräldrar.. Orättvist, fruktansvärt.


Är det så konstigt att man är överbeskyddande när det gäller ens barn ? Det händer så mycket så man blir mörkrädd.


Det blir inte att jag ger mig upp till toppen i kväll. Det kommer att vara jättemycket folk, så man kommer att få ställa bilen långt ner o jag klarar inte att gå ända upp.


Så det blir till att slappa hemma.. Ovanligt va..


Lilla mamsingen är på middag i kväll. Kul. Kanske ska hämta henne inatt. Ja hon får inte gå hem.. No way.


Hej solong


 

6 kommentarer:

  1. och lugnt hemma då! Jag ska sitta här och vakta tid...måste kolla att de kommer hem när de ska!! Kram

    SvaraRadera
  2. är många som som sitter ensamna i kväll, men visst e de skönt med lite ensamhet, och få göra vad man vill! Även om man hellre gjort nåt annat!
    Det känns inte rätt när döden drabbar de unga, som bara är i början av livet, jag blir alltid lika upprörd. men så är det tyvärr, och vi kan inte göra nåt åt det heller. Livet e ju bara till låns, och man vet ju aldrig när det är ens egen tur! Det är bara att njuta så mycket det går av sina barn och övrig släkt och vänner!
    Kram på dej!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att det är så fint att höra om föräldrar som bryr sig om sina barn. Hoppas att du får en skön Valborg. Kram till dig.

    SvaraRadera
  4. Jo tack det har varit lugnt o skönt. Hoppas du haft desamma. Jag har betat av min väntetid nu, mamma är hemma :) Det är skönt att veta när både barn o föräldrar är hemma hahaha... kram kram

    SvaraRadera
  5. Det är gott att ha tillgång till nätet när man är ensam. Fast jag tycker om att vara de. Men visst det finns gånger då man önskar att man hade en going att krama om. Det är tur att man inte vet vad som ska hända o när. Det är alltid fruktansvärt när någon dör, men särskilt när det gäller barn. Som du säger så hade livet precis börjat. Man får verkligen ta vara på det man har. Hoppas kvällen varit bra. Nattiskram

    SvaraRadera
  6. Ja du det är gott när man vet att föräldrarna bryr sig om sina barn, o även andras. Det finns så många som far illa. Hoppas din Valborg varit bra. Nattis kram

    SvaraRadera