Bloggintresserade

lördag 28 april 2007

Fin Fint !!

Ja då va jag hemma efter ett par timmars fotande. Jisses vad roligt vi har haft Tilda o jag.


Vi skulle åka till ett ställe o ta kort. Men då hade dom stängt av vägen för dom byggde om. Så jag tog en annan väg o trodde att jag skulle komma fram.


När vi kör andra vägen så måste jag ta om skogs kyrkogården. Det är ju bara de att dom håller ju f-n  på o bygger om överallt.. Jag HITTAR inte längre... Vilken tur att man inte behöver åka utanför stan.


Jag åker in på återvändsgator, åkte fel innan jag kom rätt. När vi snurrar runt så frågar Tilda om jag har åkt till Spanien ?


Ehh ja, men jag har inte kört bil dit.. Då skrattade vi..


Det slutade med att vi fick åka hemåt igen. Stannade till vid Stavåkra o tog lite bilder. Sen stannade vi en bit längre bort vid hästarna o tog lite bilder.. Fortsatte till Åsasjön. Tilda doppade fötterna, o där blev det jättefina bilder.


Sen åkte vi till berget igen.. Vi köpte mjukglass, pratade med Bengt, sen gick vi ut o fotade igen *S*.. Men det blåste jättekallt, så vi gick in o värmde oss i stugan.


När vi gick ner till bilen så gick Tilda en bit i från mig. Det kom ett par med två små barn. Jag ropade på Tilda o sa att hon skulle komma till mig. I dag fick hon inte gå utanför stängslet.. Jag höll på att skratta ihjäl mig, dom tittade på mig , sen började dom skratta oxå.


Ja så man bär sig åt.


Blev ganska trött av att vara ute o ta kort, det kändes som julafton.


Men nu pockar Teddy på min uppmärksamhet, så det är lika bra att ta en runda med honom.


 


Hej Hopp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar