Bloggintresserade

torsdag 16 december 2010

MIN ROLIGA DAG / Bilder

 


I tisdags va jag ute på lite "roligheter" med min svärdotter Nina o mitt älskade barnbarn Liam  ♥


Vi träffades uppe på A6-köpcentra, o om jag inte minns fel så gick vi där uppe i nästan 5 timmar. Jag va helt slut när jag kom hem.


Liam va så duktig hela tiden, Nina oxo. De va bara Jag som inte kunde uppföra mig som vanligt =)  ( jag lovar att nina håller med mig )


Liam o jag hade så roligt för vi busade o skrattade medans stackars Nina skämdes för sin pinsamma svärmor hahaha ,, men de bjuder jag på...


Ni vet en såndäringa kö-lapp tog jag o "busvisslade" med så de tjööööt långa vägar. Nina satt på huk vid barnvagnen med huvet nedböjd. Liam satt i kärran o han blev först lång i ansiktet. Men sen började han skratta...


Nina - Anneli,,, alla tittar ju. Dom vänder sig om..


Jag - Jaaa, de gör dom... Skäms du för mig ? hahaha


Nina - Du är inte klok fniss fniss


Jag - Hahahaha... Liam vill du höra fammo vissla en gång till ?


Liam - Aaaahhh  skrattar gott gör han oxo.


Nina - Neeeeeej !!


Ja,, stackars Nina jag tycker lite synd om henne,,, nää de gör jag ju inte alls. Hon är van vid mig o hon vet att jag inte kan uppföra mig bland folk.  Marcus talade om de tidigt för henne  =)


Ett annat tillfälle va inne på Claes Ohlsons, jag skulle köpa min fågelmatshållare men visste inte riktigt vad det skulle vara för mat i hållaren så jag gick fram till en kille o frågade ;


Jag - Om du va en fågel,,,, vilken mat skulle du vilja ha i den här då ?


Killen tittade på mig lite konstigt, sen skrattade han..


Killen - Ja du, jag vet faktiskt inte.


Jag - Nähä du vill inte ha nån mat ?


Killen - Hehehe


Jag - Men vet du inte alls ?


Killen - Nä de gör jag inte.


Jag - De tycker jag va dåligt att inte veta. Den köper jag inte !


Så vi gick iväg o hittade en på Coop.


När vi hade gått några timmar så satte vi oss för att vila benen lite på bänkarna som finns där. De satt en tant som Liam började prata med. Hon satt lutad mot sin ryggsäck, de ville Liam oxo göra så han knöade till henne lite för att komma intill. Men han ångrade sig o sa att han ville sitta jämte fammoo..


Liam - Fammoo har ont i ryggen.


Ja då visste hon de oxo  =)


Efter en stund sa jag till Liam att de kom 2 söta flickor,, titta sa jag.


Han lyste upp o blev flirtig.


Jag - Vinka åt dom...


Liam vinkade för glatta livet. Han tyckte de va roligt för dom vinkade tillbaka.


Det kom ett par tjejer till som gick förbi o han vinkade o flirtade för kung o fosterland. Rätt som de är kom en äldre kvinna o gubbe..


Liam - Tjej o gubbe...


Jag - Ja de va en gubbe oxo =)


Vi fick oss många goa skratt, när en familj  med en liten bebis gick förbi så började Liam vinka igen. Då viskade jag till honom att han skulle ge henne en slängpuss. O han skickade iväg en med tungan ute hahaha..


Pappan sa att de ska minsann börjas i tid..


Vi gick till Soya o käkade. Jag har aldrig ätit där innan.. Jag plockade till mig en liten skål med mat som dom fixade till. Den blev något "bränd" i smaken ... Jag tog vitlöksolja på,, de va gott men det blev lite torrt o "bränt"..


Jag visste inte hur magen skulle reagera med så mycket olja o flöt, men de gick jättebra. Jag åt mest kycklingen, ananas, minimajs, bambuskott, vattenkastanj..



 


Man fick ris till oxo o de åt Liam upp. Han lastade in hela tiden, han hann knappt svälja förrns nästa tugga kom...



 


Gott gott va de i alla fall. De blev ris o banan för hans del. Han va supernöjd...



 


Här är min portion,,, jag tog lite nudlar till oxo men jag smakade bara en liten bit. Jag åt inte upp allt.



 


Fina lampor dom har hängande i taken på A6.. Jag kommer ihåg första året dom hade satt upp dom. Jag blev så yr i huvet, så jag visste knappt var jag va nånstans. De va hemskt, men nu funkar de.



 


Jag älskar lekparken skriker Liam.. Han är tokig i den här lekparken som dom har inne på A6.. De va några barn när vi kom dit, Liam tog av sig stövlarna o började leka. Jag tog av mig mina skor o lekte med honom. Detta är helt FEL,,, de ska vara Ninas namn på bilderna för de va hon som tog dom. De gick av bara farten för mig när jag fixade till dom. Ja, så hamnade jag ju med på bild oxo.. Som ni ser så är de många kilon kvar att gå ner..



 


Vi gick över till den andra sidan o där låg jag o kröp på alla fyra. Jag hade så ont i ryggen så jag trodde först inte att jag skulle komma upp. Men vad gör man inte för att få ha lite roligt  ?



Liten klätterapa  =)



 


O hej o hå va de går.. De gick jättefort, hade jag inte haft ont i ryggen så hade jag åkt oxo.. Hmm frågan är bara om de hade hållit  =)



 


Här står jag snällt o väntar på dom.. Nina är o byter blöjan på trollet.. De ser ganska tomt ut med klapparna men dom kostar desto mer  =)



 


Här kommer fightern igen.. Redo för nästa rond med vattenflaskan i högsta hugg =)



 


Ännu fler lampor i taket.



 


Det va ganska lagom med folk när vi va där. Det blev en dag som lever sig kvar i mitt minne o hjärta. Nina hjälpte mig på flera sätt. Det va lite jobbigt att ta sig ut bland folk nu när jag har stängt inne mig i så många år. Men det kändes jättebra.


Tack gumman.. O tack för en otroligt rolig dag med er båda ♥


 


Blir mer sen om en stund.. Måste vila fingrarna lite  =)

2 kommentarer:

  1. Så kul ni verkade ha och så fina ögonblicksbilder! Jag älskar att se dina fina Liam-bilder, bara så du vet. Kramkram ♥

    SvaraRadera
  2. helt underbart... De är stunder man alltid bär med sig.. Kul att du gillar bilderna. Krakmram ♥

    SvaraRadera