Bloggintresserade

onsdag 15 augusti 2007

Nystädat o fint. Tack Sanna










Det blev mycket ståhej för inget. Det är konstigt.

Men så är det visst ibland.

Så har det börjat regna igen, det är tråkigt för det har varit några sköna dagar utan vare sig regn eller blåst.

Natten har varit som vanligt, tänka tänka, upp o gå, försöka sova. Somnade till slut..

Sanna har städat här i dag, så nu har jag fint. Det är så skönt att ha henne,, jo jag vet att jag har sagt de innan, men sånt kan man inte säga tillräckligt.

Har ringt till Vc, men jag ska ringa tillbaka vecka 36 tror jag hon sa för att beställa en tid, hon hade ingen nu för den läkaren jag ska ha va på semester, sen har dom inte scheman så långt fram som i vecka 37. Hoppas att någon annan skriver ut recept innan fredan då. Dom har ju klantat sig några gånger. Dom ringer aldrig upp. Men i dag pratade jag med en trevlig tjej.

Jaha nu sitter Teddy o mufflar i sitt fönster. Det är väl nån som går på "hans" gård igen =)

Ringde även till hyresvärden, ja den första jag pratade med vågade inte säga till våran vaktmästare för hon är rädd för att bli påhoppad av honom. Herregud, hurdana är folk ? Så jag fick vänta på att chefen skulle ringa upp mig i stället. Han ringde till slut o jag berättade vad mitt problem va... Tvestjärtar igen.. I natt stack de till på smalbenet o det sved jädrans i min låda. Det va en stor jäkel... Jag har aldrig blivit stungen av en sån innan. Men det kändes. I alla fall så sa jag att jag ville att Anitcimex får komma hit igen. Men nää det tyckte han ju inte va lönt för dom kommer ju utifrån.

Tacka fan för att dom kommer utifrån, hur skulle dom annars komma in till mig ? Födda genom hissen ?

Sen behöver våra Ölandstokar fixas till, det är så mycket skit i dom, ja men dom går inte att klippa nu säger chefen. Nä det vet jag väl, dom har aldrig blivit klippta så länge jag har bott här. Dom första åren klippte jag mina egna buskar. Jag sa till honom att jag hade gett förslag till vaktmästaren om att dom skulle dra upp alla fula buskar o sätta staket i stället, så skulle dom aldrig mer behöva höra nåt tjat om att det ska skötas.. Ja men då är det ju omstyling säger han då.. Ehhhh ok, kalla de va du vill, men nåt behöver göras.

Sen sa jag till i höstas om mina plattor på altanen, jorden sjunker o plattorna sticker upp lite här o var så snart kommer någon att stå på näsan, jag vet inte hur många gånger jag har slagit upp tån där. Till svar fick jag, ja de har jag inte hört något om. Suck.

Så det ska bli intressant o se om det händer nåt, när det händer nåt ...

Det är ju deras jobb dom får betalt.

Varför ska det vara så svårt att vara tillmötesgående ?

Undra om det blir nån åska, har varit tung i huvet i dag igen. Ja de är ju inte så konstigt kanske, man blir de när man gråter.

Jahaa det ser inte ut att det ska sluta regna snart, o jag ska ut med Lilleman. Härligt, jag älskar att gå ut i regnet, men det gör inte Teddy. Vi är ganska lika när vi kommer in o ser ut som dränkta katter/hundar, ja vad man nu ska säga..

Ska sätta mig sen o se om jag kommer in i era bloggar, jag kunde faktiskt komma in i någons profil innan, inte illa.

Sköt om er go vänner.

 

Puss I Pannan   

Lena 

Barnen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar