Bloggintresserade

fredag 17 augusti 2007

7854 Mail att gå igenom












 

Heliga Makaroner vad segt de va på expressen i dag..

God eftermiddag på er. Hoppas att ni har sovit gott. Själv har jag sovit ganska gott nu på morgonen, de va lögn att jag kunde somna.

Låg nog o vände o vred tills jag hade sett halva Beverly Hills i morse.. Eller vad det heter. Serien med Spellings dotter.

Så jag är lite trött nu, men ska snart åka till Ica o apoteket, måste ju ha lite gott o blandat till helgen =)

Jag glömde ju säga att Anticimex va här i går morse.. Jisses här gick de undan. Jag ringde i förrgår eftermiddag till hyresvärden o igår va dom här. Inte illa.. Får se när resten blir fixat. Hinner säkert slå ihjäl tårna på altanplattorna innan dom kommer hit  =)

Har inte hittat garantin än, så det blir till att fortsätta leta. Kan hända att mamma har den hos sig, för jag fick video/dvd;n av henne i julklapp.

Sitter o laddar ner en film nu. Brokeback Mountain. Det tar sin tid, men jag vill gärna se den filmen. Försöker även få ner Planet Earth. Det är inte lätt.

Ehhh jag öppnade även min Incredi Mail,, har inte haft den öppen på en vecka så nu är det 7854 mail att gå igenom. Ja alla ska inte ha svar. Utan jag är med i några grafik/tube grupper där man får olika tuber. Jag håller på ganska mycket med mitt psp. Men jag tubar mest själv. Jaja,, nog tjatat om de.

Kanske skulle hoppa i kläderna o göra lite nytta.

 

Önskar Er Alla En Trevlig Helg..

 

Puss I Pannan


 

                   

                   


2 kommentarer:

  1. 000000000000000000017 augusti 2007 kl. 18:58

    Ja inte fattar ja nåt men strunt i de ;) Gottissugen ble ja när du tjat om gottåbandat ;/// ussa,å ja som inte ork gå till affärn,suck suck..Ha de gott bland godispåsar å filmer å mail å å å... KRAMIS! Å'n puss på de...fniss.

    SvaraRadera
  2. ...bloggstil du fått - den har jag inte testat!
    Åka till apoteket för litet gott - jag åkte till det svenska Systembolaget och stod i kö.
    Ha en skön helg! Kramissar!

    SvaraRadera