Bloggintresserade

tisdag 21 augusti 2007

Mp3 lalala lala la la










 

Nu har jag o Teddy varit ute en runda, det va behagligt. Jag hade med min mp3 o lyssnade på lite go musik..

IL Divo o Emilia De Poret  yummi..

 

Jag såg någon som stod o vinkade så jag drog ur pluggen från örat, då frågade mamman om jag hade sett sonen Z. Ja men det va för ett tag sen, han kan vara överallt den hahaha.. Hon hittade honom till slut. De va en av cykel killarna.

 

Har varit ute o pratat med min söte lille granne Lucas, han fick en gungställning när han fyllde år. Så Tilda fick gunga på honom. Oj han är allt lite kär i Tilda. Tog lite bilder o en liten filmsnutt. Får se om jag får lägga in en av bilderna. Måste fråga först, är lite rädd för hennes man,,, näää jag skojar.. Dom är så gulliga hela familjen.

 

Träffade lilla Kevin oxå, han va i lekplatsen. Han gick efter mig o Teddy. Han sa att han fick inte vara där för dom flickorna, för de bestämde dom.

- Nej då så är det inte alls, säg till flickorna att dom har fattat fel. Alla får leka där. Även jag.. Ja de skulle han säga  =)

Jag hör att dom är utanför nu, det verkar lugnt.

Ehh borde dom inte vara inne nu ? Jaja dom kanske fortfarande har semester.

 

Jooooooooo jag måste berätta något roligt. Svärdottern ringde ju i går när jag låg o sov. Så vi hördes på kvällen. Hon har klarat av Teorin, så nu ska hon bara köra upp. Men det är jättesvårt att få tid. Håller tummarna att hon får det snart.

Grattis Gumman... Det gjorde du bra...

 

Nä jag kanske ska se om det går att titta in till er lite..

 

Puss I Pannan

 

 

GLÖM INTE

ATT SKRIVA UNDER

4 kommentarer:

  1. FLER under????? Ska det ha någon verkan måste vi ställa upp, alla vi som drabbas. Ska det va så j....a svårt? Då man påbörjar en bloggskrift vet man ju aldrig om det går att få in den -JUST DÅ!Har ingen lust att gnälla och bli frustrerad längre....kram om dej,O.

    SvaraRadera
  2. Nä jag förstår inte heller, för man har ju sett i så många bloggar ( när man väl kommit runt) att det är massvis med problem. Men dom bryr väl sig kanske inte. Vi kanske ska lägga ut länken till lite bloggare =) Jag börjar inne hos dig haha... Kram kram på dig.

    SvaraRadera
  3. 000000000000000000021 augusti 2007 kl. 22:41

    Då får snart lilla svärmor ut åka,fniss,för du är väl inget såntdär "syndrom",hehe. Ha de gott,vännen och kramen på dej....å pussen ;)

    SvaraRadera
  4. Ja du,, då ska hon få köra runt på mig,, ehhh om jag vågar, jag sitter alltid o bromsar när jag inte själv får köra.. Känner mig tryggare om jag sitter bakom ratten =) Nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla tv;n en stund... Kramelikram o puss i pannan

    SvaraRadera