Bloggintresserade

fredag 17 augusti 2007

Ludna Ben










Oj oj, snacka om ludna ben.. Kunde ju inte åka o handla med pälsen på. Har ont i ryggen så jag rakade bara halva smalbenen så resten inte skulle synas.

Men jag blev full i skratt när jag tittade på dom. Sa för mig själv att ja skulle de hända nåt så jag behöver åka in till Akuten så kommer dom att fråga om jag ska spara till en byxkjol......

Iväg till Apoteket... För lite gott o blandat

Sen till Ica. Så nu är jag fattigare..

Körde bilen ända fram till ingången så jag inte skulle behöva bära kassarna, klarar inte det. En o en tog jag dom in till hissen. En o en från hissen till min dörr. När jag ska lyfta sista kassen så trodde jag att halva röven smällde iväg. Fy f-n säger jag bara. Det small till i muskeln släpade mig in till sängen, ringde till mamma o kunde knappt prata. - Kom in o hjälp mig. Hon slängde på luren o va här på två röda. Där satt jag med ena skon på (andra fick jag av mig, vet inte hur) .. Hjälp mig upp i sängen, jag skrek o grät så ont gjorde de.. Såg på mamma hur förtvivlad hon blev. Så hon sa till mig att nu åker du in till Akuten ,, du kan inte gå o ha så här ont jämt.

Men jag försöker förklara för henne att jag har BARA fibromyalgi,,, dom hjälper mig INTE..

Mamma hämtade lite värktabletter o jag låg i sängen o lipade..... Teddy kommer på en gång när jag är lessen eller mår dåligt. Han märker de direkt, så han hoppar upp i sängen o lägger sig över min mage. Hur ont det än gör så är det underbart för själen.. Så mamma fick plocka in mina matvaror o jag låg med Teddy på magen. Kunde resa mig efter ett bra tag, med hjälp av min kontors stol, jag gick med den som en rulle i lgh. Bra faktiskt.. Det underlättade.

Sen va de dags för Teddy att gå ut. Tog med mig mobilen i fall jag skulle bli stående =)

En runda som i vanliga fall tar 10 minuter tog 30 minuter, men jag kom runt o nu sitter jag här.

Tänk, det kunde slutat med att jag fick åka in till akuten med mina byxkjols håriga ben  =)

 

I morgon ska vi på kalas till min morfar som fyller 85 år, min moster som fyller 40 år o hennes man som oxå fyller 40 år. Jag hade tänkt att följa med, jag hoppas att jag klarar av det nu.

 

Nä nu klarar jag inte av att sitta mer, får försöka lägga mig i sängen om jag kommer ner.

Tittar in lite senare..

Ha en mysig kväll allesammans

 

Puss I Pannan

 


 


 


Javisst ja Kvast... En tube är igentligen en gif bild. Om man har en vanlig bild med en massa saker på, men du bara vill ha t ex just den lilla blomman, så klipper man ut o suddar bakgrunden. Sen sparar man den som en tube så man kan använda den flera gånger.

Oops, jag hade hellre stått i din kö  =)  Mitt gott o blandat är bara gott för musklerna =)  Hade slut på värktabletter..

2 kommentarer:

  1. Hoppas du kan åka i morrn! Nåt kul måste väl det få va emellanåt! Kramizar

    SvaraRadera
  2. 000000000000000000018 augusti 2007 kl. 12:00

    Tack för tube-lektionen ;) ska prova på om ja kan fixa nåt i den vägen,tycker om utmaningar. Usch vad det gör ont i mej när du beskriver ditt onda,önskar ja kunde blåsa bort de,bara sådär..fniss,gillar benhistorian åxå,fick ett gott skratt! KRAM,vännen.

    SvaraRadera