Bloggintresserade

måndag 20 augusti 2007

God Morgon !!!










Nä ok jag har väl varit vaken 1 ½ timme nu. Jag har inte gjort annat än att sova sen jag skrev förra inlägget i fredags kväll. Värken o kalaset slog ut mig fullständigt.

Har bara varit vaken tillräckligt länge för att gå ut med Teddy o ge honom mat.

Det är inte klokt, jag skulle kunna lägga mig igen o sova. Men nu får jag vänta några timmar.

Så här har inget roligt hänt som jag kan berätta. Jag har drömt en massa.

Har drömt om min pappa att jag skulle flytta hem till hans radhus, det är bara de att han är död o det huset sålde jag o syrran för längesen. Sen drömde jag om en gammal kärlek, en som jag alltid drömmer om. Jag va väldigt ung på den tiden, men oj så kär jag va. Han har hängt med i drömmarna i 20 år nu. Undra OM det betyder nåt ?

Har varit utomlands igen, som vanligt glömde jag passet , pengar, men jag hade med mig porslin, gamla kläder osv. Jag kom till ett hotel som jag aldrig hade bott på. Utifrån va det skitläckert, men på insidan va det hemskt. Den lgh jag hamnade i hade ganska bra möbler o porslin. Jag tyckte att jag kände igen dom. Jag tittade i gaderoberna o hittade mina gamla kläder o allt som jag hade tagit med mig en gång till Spanien. Ja då hade det ju kommit till nytta i alla fall.

Snurrigt värre. Hur kan man drömma så här ? Hur får man ihop allt ?

 

Javisst ja,, undra om jag inte fick ett telefonsamtal innan av svärdottern Nina... Måste ringa o kolla om hon har ringt =)

 

Ha de gott allesammans

 

Puss I Pannan

   

   

1 kommentar:

  1. 000000000000000000020 augusti 2007 kl. 19:14

    Kul att se dej igen ;)))) Jag kommer aldrig ihåg vad jag har drömt,tycker ja e trist,speciellt när ja har haft kul,men nej...suck..

    SvaraRadera