Bloggintresserade

söndag 26 augusti 2007

Löjligt !!!!!!!!!










↔↔↔↔↔↔↔↔↔


↔↔↔↔↔↔↔↔↔


↔↔↔↔↔↔↔↔↔

Ännu en dag som har smygit förbi. Låg o tittade på tv innan, Änglarnas Stad, den är så bra. Man riktigt känner känslorna själv när hon frågar honom hur han känner. Hängde ni me ?

 

I går kväll när jag va ute med lilleman så träffade jag på en kille med en schäfer. En mycket stilig tik. Vi stod ute o pratade lite, ja han va väldigt trevlig oxå. Det är roligt när man stannar till o pratar så med andra som man inte känner.

Ops, det ringer på dörren.

De va Ida som ville gå ut med Teddy, gör ju inget, frisk luft skadar inte.. Eller ja det beror på, jag stannade till vid andra huset innan när vi va ute, då satt ena grannen på balkongen, då hade hon varit ute på promenad med andra grannar, hon hade snubblat o brutit foten, så nu sitter hon med ett paket i 6 veckor. Inte roligt alls.

Anita ringde o pratade innan, hon är fortfarande kvar på landet. Vet inte när hon kommer hem. Hon har det skönt i alla fall.

 

Drömde i natt om en kärlek som jag brukar drömma om, den här gången fick jag brev från honom. Han satt i fängelse, han hade åkt dit för rattfylla. O han drack knappt nåt på den tiden i alla fall. Så natten handlade om honom. (igen )

Läste innan att det ska bli nya öppna bloggar ?

Det är väl roligt att dom fixar o donar, men varför inte fixa till sånt som strular först innan dom lägger fram nya saker ?

Löjligt !!!!!!!!!

 

Nää nu ska jag in till mamma o käka kålpudding yummi.....

Ha de bra.

 

Puss I Pannan

 

 

 

2 kommentarer:

  1. 000000000000000000026 augusti 2007 kl. 23:46

    gäsp va ja blir sömnig...tror ja ska gå å knyta mej och flyga in i drömmarnas värld...synn bara att jag redan har en karl,hehe,så det blir väl inga sånadär läckra drömmar för min del... flin..Natti på dej å dröm sött :) Kraaam

    SvaraRadera
  2. problem med att komma int ill dej igen! Shit, vad man blir trött påt! men önskar dej godnatt och nya fräscha drömmar;-) Kramkram

    SvaraRadera