Bloggintresserade

lördag 11 augusti 2007

Mardröm "Anden"

Herregud, jag är helt slut. Sitter o skakar. Hoppas inte att jag har skrikit lika högt som jag har gjort i drömmen.


Jag va rädd när jag vaknade för jag visste inte om de hade hänt på riktigt, vågade knappt gå ur sängen.


Jag drömde om att jag o Teddy skulle hem till min nya lgh, ja jag gör visst inget annat än att flytta i drömmarna.


Hur som helst, när jag har kommit till lgh så va det inte iordning för jag skulle få nya tapeter osv, men jag hade lite möbler. Jag va ensam i lgh när jag började känna mig konstig. Sen va de precis som om jag hörde saker, sen någon som pratade, sen började jag se hur sakerna började flytta på sig.


Jag blev jätterädd, men försökte inte låssas nåt om. Sen rätt som de va hörde jag någon stänga toa dörren o en röst som sa att nu går Kalle Hemligt (han va min granne när jag bodde där på riktigt) hem till sig. Så jag flög upp ur soffan. Jag fick panik, tv;n började byta kanaler, det blev suddigt. O jag kände hela tiden hur någon/något va i närheten. Jag tog på mig morgonrocken o gick ut med Teddy , klockan va nästan 4 på morgonen. När jag va ute så kommer målarna, en kille o en tjej. Dom bar upp en massa saker till min lgh.


Varför dom va så tidiga vet jag inte. Jag visste inte först om jag skulle våga berätta för dom om vad som hänt, men jag gjorde de till slut .... Dom blev inte förvånade, utan dom blandade ihop något som jag skulle dricka så skulle anden försvinna, det jag skulle dricka såg mer ut som cement. Men jag smakade lite , sen ställde hon ut glaset i köket. Då såg jag att när jag va ute, så hade jag fått med mig ena pudeln in till mig, Sabina,, hon hade rymt, jag försökte ringa till hennes matte, men det gick inte att ringa från min telefon för den hade inte använts på länge, så en röst sa att jag skulle bekräfta med en berättelse att de va jag. Men det va mamma som hade spelat in den här berättelsen, så det kunde jag ju inte göra. Försökte ringa med min mobil, men kom till fel personer hela tiden. En tjej hörde jag på att hon blev förbannad, så jag bad så hemskt mycket om ursäkt. Jaha o den tror du att jag vill ha säger hon. Men jag försökte förklara att de måste vara nåt fel på min mobil, men hon nästan skrek åt mig att hon sket i de.


Jag bad målarna att ringa i fall de va jag som slog fel nr. Men när dom gav mig luren så blev de till fel hela tiden så jag gav upp. Hunden fick stanna kvar hos mig.


När vi sitter vid köksbordet så känner jag att nåt är på väg att hända. Någon tar tag om armarna på mig o börja skaka mig. Sedan så blir det häftigare , så anden dunkar mig i bordet o jag blir helt vimmelkantig. Jag skriker o ber målarna om hjälp, men dom kan inget göra. Efter en stund så lugnar anden ner sig. Men nu öppnas i stället balkongdörren o Teddy höll på att hoppa över räcket, så det va precis att jag hann få tag i honom. Jag vågade knappt stänga dörren. Jag fick hela tiden svårare att andas, pulsen skenade på mig.


Usch, ja det va mer som hände i drömmen, min puls slår fortfarande både hårt o fort.  Jag vet inte hur det slutade, men jag är väldigt glad att jag vaknade o att de va en mardröm. Den va hemsk.


Jag drömmer alltid så här när jag har svinont i kroppen, det är konstigt. Det kanske inte hänger ihop, jag vet inte.


Vet bara att jag INTE vill somna om igen. Ska sätta på tv;n o hoppas att den inte byter kanaler själv =)


Hoppas att ni sover gott.


Puss I Pannan...


Kunde inte logga in tidigare i kväll.... Ovanligt va...

3 kommentarer:

  1. 000000000000000000011 augusti 2007 kl. 11:46

    va kuslit..men det var ju bara en dröm,vännen.Ibland spelar det proppfulla sinnet en ett spratt genom att tömma ut alla konstigheter på nätterna genom drömmar...å du har ju haft,å har, mycke att tänka på på sista tiden.Försök att slappna av,tänker på dej,vännen,KRAMIS! Å en liten puss i pannan ;)))

    SvaraRadera
  2. håller med kvast! Huvet spelar en massa spratt men dej bara för att det varit så mycket! Men det är ingen tröst när man får såna mrisar! Hoppas du fick somna om och drömde vackra drömmar! Kramar

    SvaraRadera
  3. mardrömmar,. i torsdags natt drömde jag sambon dog,. två änglar tog han upp till himlen, jag fick följa med på halva vägen, sen fick jag återvända, vaknade alldeles svettig,. grät en timme,. läste sen i en drömbok att när någon dör så betyder det tur,. hoppas det ,Har nog sett för mycket på övernaturliga program,. . blev i alla fall skärrad,. hoppas du har det bra ,. var rädd om dig,. kram

    SvaraRadera