Bloggintresserade

fredag 17 augusti 2007

En hel orkester i magen










Fick lite motion innan när jag jagade fjärilen i trapphuset  =)

Kan jag sova med gott samvete.

I tisdags spelade jag in filmen om Tsunamin till mamma, så skulle jag spela in i kväll igen. Men när jag tittade så hade det inte spelat in något. Men det gjorde inget för hon sa sen att hon hade visst sett den.

Jag har suttit o fnulat med videon men det går banne mig inte tima in den. Spela in vanligt går. Men det är ju bra att kunna tima för man sitter ju inte alltid vid tv;n. F-n oxå.

Så nu måste jag leta reda på garantin o lämna in den. Eller jag kanske kan ringa först o höra med dom om jag gör nåt fel. Men herregud, jag läste ju t om manualen. Jaja, det kan bli fel ändå. Jädrans apparater.

Vet bara inte vart jag ska börja leta efter mina papper,,,, eeeehhhh jag lovar varje nyår att jag ska vara duktig med mina papper, så vips, glömmer jag bort de.

Så nu har jag lagt dom på ett "säkert" ställe, där jag ska hitta dom. Jo det återstår att se.

 

Jag har funderat på en sak... Ja jag har skrivit det innan oxå... När man skriver eller får en kommentar så borde man kunna få tex ett meddelande om vart det är.. Jag menar som i gästboken, eller våra meddelanden. Det är ju inte bara ett blogginlägg man har gjort, o ibland så kan jag hitta nya kommentarer på gamla inlägg. Pinsamt. Men jag sitter oftast inte o letar efter nya kommentarer.

Har skrivit för ett bra tag sen till expressen om detta. Tror ni att jag har fått svar ?

Riktigt... Nej det har jag inte.

Fattar inte varför det ska vara så svårt för dom att svara.

Hmmm har inte ätit något sen frukosten, så nu ska jag ta en macka eller två blir de ju. Inte bra jag vet, men det är en hel orkester i magen på mig nu.. Går ju inte sova till de ....

 

Förresten så har jag fått info av tjejerna som va på begravningen. Tack

Vad som spelades, lite vad som sas. Det hade varit precis som Lena ville ha det. Kyrkan hade varit fullsatt, allt hade varit fint.

Jag ska åka med ena tjejen till Minneslunden sen, det känns bra, oroligt men bra.

Skönt att ha stöd.

 

Nu väntar magen på lite mat...

Puss I Pannan

Har lagt in

lite nya bilder

5 kommentarer:

  1. ...håller med dig både om en kommentarkontroll och att man ALDRIG och då menar jag ALDRIG får svar på sina frågor från Expressen.

    SvaraRadera
  2. Ja vad ska vi göra åt de =)

    SvaraRadera
  3. läst i lugn o ro dina inlägg..ibland hattaar jag hit o hit o tid och upptäcker att jag läser för fort, för att hinna till nästa. Man tappar innebörden liksom..såå egentlligen är det skönt att sitta här i lugn och ro och bara läsa. blir större helhet/kram o tröstekram oxå/B

    SvaraRadera
  4. 000000000000000000017 augusti 2007 kl. 12:41

    igen sej:Strul-apparater å papper... de e fnul-göra de...alltid e de nått som knökar till de för en,fniss. Tack för ditt positiva inlägg här ovanför,det var mycke som tydligen löser sej till det bästa...man får spana in de ljusa i livet,det finns överallt bara man kikar efter lite..önska dej det bästa,vännen.Krumelur-kramen till dej ;) å pussen ;)

    SvaraRadera
  5. måste man läsa 10 gånger i manualen innan man hittar det man söker. Va bra att du ska få sällskap till minneslunden, det är lättare med sällskap! Jag tycker det är skönt att åka dit och sitta en stund och prata med de jag förlorat! Kramkram

    SvaraRadera