Bloggintresserade

söndag 10 juni 2007

IL DIVO


Här har killarna fått snygga hattar av IDSOW..


 

2 kommentarer:

  1. Var och såg/lyssnade på kvartetten när de besökte Globen.
    De sjunger enormt bra alla fyra, var och en för sig, men tillsammans blir det mäktigt, mäktigt. Koreografin.........ja fanns det någon? Men allt annat var FANTASTISKT.
    När konserten var slut rusade ,dessvärre, en massa hysteriska kvinnliga fans i alla åldrar,fram för att lämna blommor,presenter eller bara för att ta på artisterna. Jag satt längst fram och blev söndertrampad av alla dessa hysterikor, ja vad skall man annars kalla dem? Att själv vara kvinna och se sina medsystrar bete sig på detta sätt var en riktig chock och förstörde den fina stämning och den känsla som byggts upp under konstertens gång. Fy skäms på er, alla ni som vräkte er fram utan hänsyn till andras skor och fötter och fy skäms för att ni förstörde, en för övrigt, helt underbar kväll.
    krelan

    SvaraRadera
  2. du hade ju sagt de en andra gång nu oxå, hade inte sett detta heller. Så svar har du fått på din senaste kommentar på min blogg. Den som ska skämas är den som säger allt detta, ja de är min åsikt. Alla är vi olika tacka f-n för de. Ha det underbart.

    SvaraRadera