Bloggintresserade

söndag 10 juni 2007

IL DIVO


Grrrrrrr hon ställde sig i vägen precis när jag knäppte av,, annars hade det varit en skitbra bild... Jag gick ner en bit så jag kom lite närmare.


 

3 kommentarer:

  1. Din reaktion verkar vara ganska typisk för många som såg Il Divo på Globen. Att dessa fyra killar/män kan sjunga och att det blir oerhört mäktigt mellan varven, det är de flesta överens om. MEN, precis som du, så var det en hel drös tjejer/damer som ville ha Il Divo alldeles för sig själva och som därför blev ilskna fö

    SvaraRadera
  2. (fortsättning från föreg inlägg som jag lyckades skicka iväg i ofärdigt skick. ) blev ilskna för att de inte fick vara ensamma med sina idoler. Själv satt jag längst fram och blev trampad på skor och fötter när anstormingen av galna kärringar kom, direkt efter konsertens slut. Såsom själv tillhörande den kvinnliga rasen så skämdes jag å dessa kärringars vägnar. Att småtjejer redan i början av konserten kastade upp valda delar från sitt underklädesförråd, det kan man kanske acceptera men när medelålders damer trampar på allt i sin väg för att komma fram till scenen, det är inget annat än PINSAMT.
    Vi var där för att få njuta av en välsjungande kvartett och kvällen var fantastisk fram till ovan beskrivna situation.
    Fråga 1: Har ni ingen stolthet ni som mer eller mindre överfaller artisterna efter deras uppträdande?
    Fråga 2: Skulle ni ha betett er likadant om de, låt oss säga, hade uppträtt på Operan?
    Fråga 3: Tror ni verklligen att sådana artister som Il Divo är särskilt trakterade av att bli uppvaktade på det sätt som de blev i Globen? Tror ni inte, att de innerst inne, tycker att vissa av er gör sig löjliga, när man t ex presentar dem med annat än blommor?
    De ytterst flula gul-blå hattarna (eller missfoster till hattar) var så fånig som present så jag ryser fortfarande när jag tänker på att de stackarna var tvungna att visa sig glada över dem.
    Nej, nu får jag nog själv skärpa mig och avsluta detta inlägg.
    Att någon tar till sig den är väl knappast att räkna med.
    krelan

    SvaraRadera
  3. Min fråga till dig. Skulle inte bilden blivit skitbra OM hon INTE hade ställt sig i vägen då ? Så min reaktion , tja du får gärna säga att den va typsik. Men jag hade inte gillat om jag hade tagit kort på min mamma om du skulle ställt dig i vägen heller. ----- Det är ju lite långsökt att tro att man kan få vara ensam med dom, det fattar nog vem som helst, även OM man skulle vilja de. Jo jag skulle vilja de, jag har en massa frågor, det är INTE bara för att jag ska få klämma lite på dom ... ----- Att du blev trampad på fötterna är ju inget jag kan hjälpa dig med, jag tycker nog att du skulle sagt till dom som trampade dig på fötterna just då. F-n trampade du inte tillbaka för ? Man får faktiskt räkna med att sånt händer, det va en konsert. Där dom fick gå fram. ( man får inte vara så känslig ) Tyvärr satt jag på läktaren, annars hade jag suttit på scenen. ----- Kan inte påstå att jag skämdes bara för att jag är kvinna, jag va stolt, för man såg att IL DIVO verkligen trivdes. Jag har pratat med många av deras Fans o dom har pratat med dom i verkliga livet. Dom tycker ja IL Divo tycker att det är roligt att ha kontakt med sina fans. Vissa av dom sakerna som dom fick visste fansen om att dom skulle uppskatta, som tex bidrag till något som jag inte kommer ihåg nu. Vad gjorde det dig att dom kastade upp saker till dom innan konserten ? Eller efter för den delen ? Trosor o hattar, va fan, de är ju en rolig grej. (om man har den humorn alltså ) Carlos älskade när han fick sina string, ja jag kan inte hålla reda på allt, men jag tycker att du ska gå in i deras forum, där får du svar på allt som retar dig. ALLA var där för att njuta av sång o underhållning o det gjorde jag sanna mina ord. Jag vrålade rakt ut av förtjusning... O jag skulle göra om de igen, men den här gången skulle jag se till att jag fick sitta längst fram så jag oxå kunde "slå" mig till scenen o få klämma lite. ---- Svar på fråga 1... Den frågan får du ta med dom . Men mitt svar är att ingen överföll IL DIVO. Fråga 2... JAAAA.... Fråga 3.... JAAAAA - NEEEEEJ. Blommor vissnar..... Hattarna va läckra o det tror jag IL DIVO oxå tyckte... OM dom INTE tyckte de, så kan dom f-n stå ut några minuter så mycket som dom får betalt. Ja jag tycker nog att du har varit lite grinig i din kommentar ,, men det gör inget. Alla har vi såna dagar. Jag va på globen, jag såg/ hörde IL DIVO o jag NJÖÖÖÖÖÖT. Jag drömmer om konserten än, det va en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Jag hoppas inte att du ryser än för det va visst längesen du skrev detta. Så jag ber om ursäkt att du fått vänta med svar. Jo då, jag tog till mig detta även om det tog tid... Ha de gott Anneli

    SvaraRadera