Bloggintresserade

måndag 25 juni 2007

Besvikna Killar =(

Fick ett samtal innan, det va dom från kommunen som skulle komma i dag. Hon sa att hon inte kunde. Klockan va nästan halv 4 när hon ringde o sa de, o hon skulle vara här 4. Lite trist sånt. Jag sa till henne att oj, nu kommer killarna att bli lessna. Hon blev tyst en stund sen frågade hon - ska dom komma ?


Jo de är liksom det som är meningen att dom ska, jag för ju bara deras talan, jag kan inte förklara hur dom skulle vilja ha det osv.


Så nu ska hon komma på onsdag kl 18 i stället.


Så det va bara att traska ner till killarna o berätta detta. Från att se glada ansikten till ansikten som näst intill blir helt förslappade va inte roligt. F-n jag ville bara skrika rakt ut, det är inte lätt för barn/ungdomar att förstå när dom är helt upp i de.


Hoppas dom inte är lessna på mig, ja det tar jag i såna fall.


 


Mamma ropade nyss o frågade om jag ville ha kav med brö. Jag äter bara Vaggeryds korven.. Det va längesen jag åt korv med bröd.


Det är fortfarande kvavt ute. Känns som det skulle bli åska, ja det hoppas jag att det blir så skallevärken släpper. Pimplar lite kaffe nu så kanske de släpper efter lite.


Tänkte ta med mig kameran ut innan, men kom på att jag inte hade den kvar *suck*  Jag är så van att ha den här nu.


Vilken fågelsång de är ute. Små fåglarna sjunger för fullt. Det är avslappnande.


Hoppla nu är kaven me bröt klart  =)


Puss I Pannan

4 kommentarer:

  1. börjat släpa med kameran överallt nu för tiden! Men då blir det inga sådana där "moments" som det blir när man glömt den! Hur kommer det sej? Taskigt för killarna! Man blir så ledsen själv bara, när barn blir ledsna! Pojkens pappa ringde i dag och sa att han inte ska ge honom hans moppekort, som han lovat ett helt år att betala! Ingen överraskning, för mej, men pojken e helt knäckt! Så, nu får mamman som vanligt sopa ihop dom känslomässiga resterna och skrapa i hopp pengarna till kortet! Tur man har sej själv att lita på. Kramar till dej!

    SvaraRadera
  2. 000000000000000000025 juni 2007 kl. 21:21

    ja undrade va de va,ända tills de kom ett brö mä i bilden, flin..
    Gött för lilla maggen att vila på.... ;)

    SvaraRadera
  3. mot pöjkerna, men de får tidigt lära sig att det inte alltid går som det är lovat. jaha de bler köörv me brö te medda idagmmm de e gött de.Kramis/ Ps Önska dig en kamera i present vetja det gör jag hehhe/B

    SvaraRadera
  4. Jo de är gott... Men inte för ofta =) OM jag ska önska mig de i present så får jag vänta till Mars o de vill jag INTE,,, kanske när TOMTEN kommer.... Men det är lite dyrt att önska en sån kamera... ca 8000 för den jag vill ha... Ehhh... Men jag vill inte vänta till julafton heller, jag vill ha en NU...... suck........... Nä stackars killarna blev besvikna, så jag hoppas att hon kommer på onsdag nu. Annars får jag tänka om... Ha de gott kramelikram

    SvaraRadera