Bloggintresserade

onsdag 13 juni 2007

Barn är UNDERBARA !!

Så jag har skrattat. Jag har ju inte kunnat visa de när hon har suttit o skrivit högt. Ja när hon skrev i min blogg så skrev hon tyst för att jag inte skulle höra henne  =)


Men när hon skulle skriva sitt andra inlägg så frågar hon vad hon ska skriva. Så jag sa till henne att det får du allt bestämma själv. Det är bara att skriva.


Då sa hon, kan jag skriva hej alla fans ?


När hon sa det stod jag i köket o drack vatten, jag höll på att börja gapskratta o spruta ut vattnet. Men jag knep i hop o sa att det gick jättebra att skriva så  =)


Jag tog några bilder på henne som jag la in i hennes blogg oxå. Stör mig inte sa hon, jag måste koncentrera mig  hahaha..


Ja nu är hon inne hos mormor, hon ska sova där i natt. "igen"


O nu ska jag prata klart med Anita.. Hälsar på hos er sen,, hoppas att ni har lite varm mjölk till mig då =)


Puss I Pannan

3 kommentarer:

  1. Jag sover nog så jag får bjuda på mjölk en annan dag/kramar B

    SvaraRadera
  2. Märks att gullungen har en bra moster. Sparar min hälsning hos henne till morgondagen när hon är vaken igen fniss.... Härligt med lite nya vettiga tankar och funderingar. Det ska börjas i tid. Orkar nog inte vänta med mjölken så jag tar den nu istället vännen. Men en kram skickar jag i alla fall. *kram* :)

    SvaraRadera
  3. dagen har varit toppen. Har fått skratta mycket. Ja de gör vi alltid jag o Tilda. Vi är galenpannan o virrpannan =) Hon är så pussig o go så man får passa på nu, för sen är det pojkarna som får pussarna.. Ja ni snarker väl båda två nu, så jag får väl dricka min mjölk själv =) Dröm sött Puss på er

    SvaraRadera