Bloggintresserade

fredag 29 juni 2007

Hjälp, jag behöver hjälp att rimma!!!

Gulligullan koko som en gök...................koko  =)


Har ingen aning om vad jag fick de i från.. Säkert. Det bara ploppade upp. Tur att de inte va nåt annat dumt..


Har varit in till stan - optikern o hämtat glasögon/solglasögon nr 2, plus resten av en års förbrukning av endagars linser... Aaaaajjjjjjjjj så dyrt.........


Jag hatar att fickparkera,, jo då jag kan,, jo jag kan visst. Men jag har svårt att vrida både nacke o rygg för att titta bakåt. Men det gick jättebra.


Jag ser inte riktigt som jag ska i dom nya glasögonen, men jag vet inte om det kanske är för att jag är ovan vid att dom är mörka, eller så kan de vara samma fel som på dom första att dom måste "knådas" ut till att passa mitt ansikte  =)


Åkte hem. Jo jag har kört en maskin tvätt oxå,, det som jag ska ha på mig i morgon till kyrkan/konfa.


Gosade lite med Tilda innan hon cyklade hem... Vi skrattade gott, hade en liten jämföragrejtjosansak hahahaha... Tok ungen..


Jisses de är ju kallt.. Jag började frysa.


Har pratat med Ida, hon ska hjälpa mig i morgon med Teddy, ja hon ska ha honom när jag är i kyrkan. Tror nog inte dom vill ha in honom där,, han skulle överrösta sången..


Ringde till Nina o pratade en stund,,, hmmm hon lurade in mig på lunar  =)


Hon tycker att jag ska ragga upp någon,, det är på tiden som hon säger.. Så hon satte sig o kollade lite, ooo han passar dig, o han o han... hahaha.. Ja visst fanns de några läckerbitar. Men det är roligare att spela ett spel i stället. Ja inte med karlarna utan spela spel.....


Nu ska jag sätta mig o fixa till Sannas kort, jag vet inte vad jag ska skriva. Baaah............


Hjääääääääääääälp, är det någon som kan rimma ihop nåt om konfa ????????????


Hmm de sitter en fluga på min nya fina plattskärm,,, om jag slår i hjäl den så kan skärmen gå sönder....(skojar)  Så jag viftade bort den.


Nä nu måste jag göra lite nytta.


Tittar runt lite senare. Ha en härlig kväll.


Puss I Pannan

2 kommentarer: