Bloggintresserade

lördag 16 juni 2007

Hon va lessen o sa att hon va rädd =/

Ja här har de inte blivit mycket gjort i kväll. Jag la mig o somnade en stund. Sen har jag kollat lite på fotbolls filmen. Den va ganska bra. Ska fixa lite med bilderna som jag tog innan. Lovade ju barnen att jag skulle lägga ut dom. Men det blir nog i morgon.


Ja då har Anita åkt till landet. Hoppas att hon får de skönt där. Ja inte för bra ska hon inte ha de.. Aldrig bättre än mig hehehehe...


Va ute nu o pinkade Lilleman, de va så skönt ute, varmt, hade bara ett lakan virat om mig.. Jajaja grannarna kunde ju tagit fel på mig o ett spöke.. Skit samma =)


Har inte pratat med Marcus på ett tag.. Saknar honom sååå mycket. Vet inte om han jobbar i kväll/natt ?


Men jag tror att han är ledig helgen i alla fall. Kollade om jag såg han eller Nina på msn, men dom har problem med sin uppkoppling.


Ja han är väl glad att slippa mammas tjat =)


Det va riktigt gott med sallad innan, de va ett tag sen vi åt de. Jag har bara gjort de nu när Tilda velat ha de..  Men Linus åt oxå, o tyckte att de va ok....


Hahaha undra om jag får nåt samtal från Anita den här sommaren att hon är rädd för det står en ÄLG utanför hennes sovrums fönster..


Hon ringde till mig förra sommaren o va lessen, o jag bröt i hop o gapskrattade....  (de är inte så allvarligt som de låter)


En annan gång hade hon ringt till mig o sagt att dotterns stora Leonberger hade börjat skälla. Hon trodde att de va nån på övervåningen.. Hon va lessen o sa att hon va rädd. Men jag hade visst bara sagt till henne att om de va nåt skulle hon ringa mig. Sen hade jag lagt på o somnat om hahahaha..


Hon berättade de nästa dag för mig o jag skrattade åt henne. Hon hade berättat de för Anki (dottern) oxå som hade skrattat åt henne..


Jag kan ju inte hjälpa hurdan jag är när jag sover  =)


Undra om det är nåt mer jag gör i sömnen  =)


Asch, jag ska sätta mig med bilderna lite i alla fall.


Puss I Pannan

4 kommentarer:

  1. skrattar gött år virat lakan omkring dig hehe....alltid förgyller du någon förnstertittares natt....../B

    SvaraRadera
  2. önskar dig en god natt,. sov gott,. kram

    SvaraRadera
  3. ja du här har vi Dagens Nyheter... Synd att jag inte tappade lakandet =) Då hade jag fläskat ut mig rejält.. Kramelikram

    SvaraRadera
  4. dröm sött... ha en härlig dag när du vaknar kramelikram

    SvaraRadera