Bloggintresserade

tisdag 26 juni 2007

God Eftermiddag

Duggar, regnar, ösregnar  =)  Det är ganska skönt att vara ute i regnet när det INTE blåser...  Fast Teddy tycker inte om de.


Oj oj oj vad vi sov länge i dag..  Jag fick väcka Teddy kl 13 ...  Ja det är inte så illa som det låter, vi va ute tidigt på morgonen..


Jag tror inte att det är så kvavt ute i dag, så jag har nog kärringa svettningar  =/ 


Nu är Marcus o Nina på väg till Göteborg dom ska på en konsert med Pink, Nina har vunnit biljetterna...  Ujjjj jag gillar inte att dom ska åka bil när det regnar så mycket,,, vägarna är ju fulla av vatten. Banne mig om han inte kör lugnt då åker han på stryk om de händer nåt....


Hoppas att dom får roligt. Dom ska sova på vandrarhem, ja om dom hinner i tid, dom skulle vara där innan kl 17 . Men Nina hade ett möte som inte gick att flytta på. Hinner dom inte så får dom ändå betala för rummet o sova i bilen sen..


Har suttit i telefon åt sonen. Ringde deras internetbolag. Det bara strular för dom, o det går knappt komma fram. Satt i 40 min sen bröts de. De va bara att ringa upp igen. Jag kom fram till slut.


Dom fick veta att dom har väldigt dålig service o att dom har ett bemötande som hör hemma långt ute i skogen. Jag förklarade oxå att man kan inte säga till en kund att BYTA leverantör OM man INTE är nöjd. Killen i luren blev tyst. Han höll med om att man inte får uppföra sig så. Bra sa jag, då är vi överrens.


Jag fixade så HAN ska ringa till Marcus, o att dom ska få det dom betalar för. Annars får dom lösa ut dom, plus att dom ska ha lite pengar tillbaka. Så nu kanske dom får sin uppkoppling.   =)


(jag va inte otrevlig utan sa bara de som jag ville ha sagt)


Nu ska jag pimpla mitt kaffe o läsa tidningen ....


Ha en härlig fortsatt dag/kväll.


Puss I Pannan

2 kommentarer:

  1. bloggen avslutad26 juni 2007 kl. 21:27

    många av dessa skulle behöva en charm kurs,. ha en trevlig kväll , du med,. kram

    SvaraRadera
  2. 000000000000000000026 juni 2007 kl. 22:38

    alltid e de nåt ;/ ;) Nattkram..snart ;)

    SvaraRadera