Bloggintresserade

söndag 10 juni 2007

IL DIVO Recensioner Från Mig

O lite Skit till Journalisterna som inte uppskattar underbar musik, samt en fantastisk konsert.


 


Helt klart så skickades fel Journalister till Globen.


Man ska inte behöva älska varken musiken eller dom som uppträder för att kunna se eller höra det som är så fantastiskt. Tyvärr så har dom blivit sågade av flera tidningar, o jag säger samma sak om dom. Man ska inte gå på en konsert o redan ha dömt dom.. Fyy skäms.... Expressen är dom som har varit elakast.....


 


Lyssna på deras fantastiska röster som gör att man ryser o känner glädje i hela kroppen. Se deras framträdande genom publikens ögon, se dom för vad dom är o va dom verkligen gör. Dom ägde scenen. Dom ägde publiken.


Deras scen framträdande va strålande, ljussättning, allt. Så även deras sexiga heta rörelse.


Carlos såg ut som en äkta Matador, inte något som en kiropraktor behöver ta sig an. Detta va min första konsert med IL DIVO o det va absolut inte den sista. Hans röst är helt fantastisk, hans charm som lockar alla damer till att göra gud vet vad   =)


David busade till de. Jag vet inte vem av David eller Carlos som har den mäktigaste rösten ? Dom ligger nog lika där. David är så stilig, han är lång o bastant. Han är den som är bus snygg..


Sebastien svängde sina höfter oh la la ... En tidning skrev något om att dom tyckte synd om honom för att han inte va skolad.. Blaah säger jag bara.. Han sjunger som en gud, dansar som en gud. Han är precis lika bra som dom andra killarna. Han är socker snygg.


Urs med sin läckra häck. Lite mer tillbaka dragen. Underbar röst, helt fantastisk. Charmig till tusen, ja de är dom alla 4. Urs är den som är förbjuden frukt snygg..


 


Som sagt jag hade höga förväntningar på den här konserten. O jag fick ut precis det jag hade väntat mig o mycket mycket mer.


När vi kom till Globen så hade jag fjärilar i magen. Vi satt på första läktaren,,, trapporna ner till våra platser höll på att ha ihjäl mig. Jag har sån svindel, så de va inte roligt att gå i dom trapporna.  Anki jävlades ,,, hon halvsprang ner för dom, o det bara snurrade i skallen på mig. Men jag kom till min plats.


Vi träffade Kicki där, hann prata en liten stund sen började Natasha Marsh sjunga... Så tjusigt..... Efter en liten stund va det pause, så jag o Kicki gick runt o kollade lite. Sen gick jag ner till Il Divo tjejerna som satt längst fram.. Tyvärr så va jag så snurrig av allt så jag kommer inte ihåg så mycket av vad vi sa, eller vem som va vem  =)


När det va dags för Il Divo så kunde jag knappt sitta stilla.. Håret ställde sig rakt upp. Hjärtat började rusa, det dunkade i hela kroppen på mig.. Det gick rysningar i ryggraden, ja i hela kroppen. Det går inte att beskriva den känslan. Men den går att likna vid ett superhärligt samlag  =)    Fast jag tar alla gånger IL DIVO hehe


Jag satt o knäppte en massa bilder,, ja några av er har redan sett dom i bloggen. Jag hann knappt med,, titta, sjunga, ta kort, klappa händer, stampa i golvet, titta, o titta ännu mer,, skriiiika, busvissla ,,, tjuta...


När tjejerna fick gå fram till dom satt jag o sa NEJ FÖR FAN DE SKULLE JU VARA JAG....  Allt är fel,,, jag sitter ju här uppe... Så jag surade en liten stund  =)  men det gick snabbt över.


Jag vet inte vilken låt dom började med.. Jag va nog i nåt slags chock tillstånd hela kvällen.. Har knappt fattat att jag har varit där. Men jag lär väl vakna upp o säga till mig själv att jag hade en super kväll =)


En kväll med 4 snygga killar som sjunger som gudar, dansar som gudar, har ett scen framträdande som jag inte trodde fanns. Så som dom fick med sig publiken hade jag aldrig trott va möjligt.


Jag försökte verkligen hålla mig i skinnet men det va svårt..   =)


Undra när dom kommer till Globen igen ? Då ska jag sitta på första raden..... Eller uppe på scenen....


Ja de va lite svammel från ett åskigt småland..


Puss I Pannan


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar