Bloggintresserade

måndag 11 juni 2007

Ja de blev ju inget gosande

för Anita ringde o tjatade som vanligt. Sen när HON hade pratat klart satte jag mig o la in lite bilder i AMATÖR FOTOGRAFEN  =)


Dom flesta bilderna är tagna när jag sitter i bussen till Stockholm. Så tyvärr är dom flesta bilderna suddiga/tråkiga, men jag ville lägga ut dom ändå... Bara för att plåga er hehehehe........... Näää jag skojar..


Har ni oxå haft åskväder i dag, ja ok i går ? Här small de till så jag låg under skrivbordet på en röd sekund... Jo jag blev rädd men det va inte därför som jag låg där... Det va för att dra ur sladdarna till datorn  =)


Det måste slagit ner i närheten. Det åskade inte så länge, men det räckte till. Oh de regnade så hela min altan blev skitig. Mamma som hade varit så snäll o skurat mina utemöbler till jag kom hem från Stockholm är nu lika smutsiga om inte ännu smutsigare än innan. Jaja fram med slangen o börja om från början  =)


Skit o vademecum.


Oj oj de börjar knorra i magen nu... Lika bra att lägga sig o försöka somna. Det är fortfarande varmt inne, men nu kan jag öppna fönstret för nu kommer inte myggen in.. Förbenade mygg. Måste komma ihåg att sätta upp myggnätet..


Hoppas ni sussar gott nu... Ha en härlig dag..


Va rädda om er i solen. Drick mycket vatten...


Puss I Pannan


 

1 kommentar:

  1. önskar dig godmorgon,. ha en under bar mygg fri dag,. kram

    SvaraRadera