Bloggintresserade

måndag 18 juni 2007

Go Morgon

Undra om alla fåglar har kolat här ? Har inte hört dom på två nätter nu. Konstigt för dom brukar sjunga som attan annars. Skatorna tjattrar på om en stund..


Oh jag har sovit ända tills nu.. Fast jag vet inte när jag somnade  =)


Men jag har drömt igen. Den här gången så hade jag gjort nåt med min sida, för jag fick åka in till Akuten, o det blev operation.


Jag va inte riktigt sövd, så jag kände o hörde dom prata. Jag kom i alla fall upp på en avdelning som va full. Det fanns en medelålders tanta som   (herrejisses de började stöna på tv;n hahahaha)  gnällde över allt. Men hon va fly förbannad för att dom tog in utlänningar o Göteborgare ehhh... Hon ville ha vård först.


Efter op behövde jag uppsöka toan, men alla va upptagna ,, så jag fick en som dom mocklade ihop bara för min skull, jag visste inte om den skulle hålla, men jag behövde gå...


Inte fick jag sitta i fred, för dom skulle komma o ta lite prover på mig, så uskan sög tag i armen o klatshade in nålen o jag höll på att svimma. Hon stod o pratade med mig hela tiden, o nålen satt fast i armen. Jag frågade henne om hon inte skulle ta trycket. Men det tyckte hon inte behövdes. Men däremot ville hon ta tempen i rompen på mig, o jag fick panik, jag satt ju för f-n på toan.


Jag fick ont i såret i sidan, det hade gått upp. Stygnen hade släppt, hon hämtade en häftapparat o tryckte till några ggr.


Det slutade med att jag gick o letade efter mina transperanta pissetofflor o tänkte rymma.


Jag har ingen aning om hur det slutade för tack o lov vaknade jag..


 


Vilka tokiga drömmar.


 


Hmm ingen bock i natt heller  =)  Får väl se om nån granne har lust att ställa sig i dungen hahaha...


 


Nää nu hoppar jag tillbaka till min goa säng....


Ha en härlig dag o en toppen vecka..


Puss I Pannan


1 kommentar:

  1. 000000000000000000018 juni 2007 kl. 11:30

    Vilken tur att det bara va en dröm,tänk att bli ihop"sydd" me en häftapparat!!!!DE va häftigt =) Gomorrn frxten,vännen,ha bra da :) Kramis

    SvaraRadera