Bloggintresserade

torsdag 13 september 2007

Tråkig dag








 


 

Gokväll i stugorna.

Hoppas att ni har haft en bra dag.

 

Själv har jag fått lgh städad, medans jag har legat i sängen. Inte illa..

Än så länge har jag inte fått hostan som barnen har haft. Hoppas jag klarar mig oxå. Det räcker med att vara lite ynklig  =)  Just nu sitter jag o skriver i blindo, det scrollar inte nedåt när jag skriver i den här rutan. Jag har ingen aning om det ens blir nåt.

 

Ska se om det är nåt bra på tv;n sen kryper jag ner i sängen igen.

Dröm sött o va rädda om er.

 

Puss I Pannan

 

6 kommentarer:

  1. 000000000000000000013 september 2007 kl. 23:20

    det rullar fint och texten är precis som den ska :) Ja tittade på Höst i New York,den tyckte ja va bra fast slutet var inte så lyckligt.Men så slutar ju verkligheten inte alltid heller..Kram på sej,vännen.

    SvaraRadera
  2. På dej tjejen..kram Trulsan

    SvaraRadera
  3. Önskar dig en trevlig helg, kram

    SvaraRadera
  4. ja de va lyx å få städat när man ligger å vilar.. det kommer nog aldrig å hända mej.. *ler* men de gör inget.. Jag KAN SJÄLV :)
    trevlig helg till dej å krya på dej. kramen

    SvaraRadera
  5. Skriv texten nedanför och klipp ut,och klistra in den i rull-listen! Ha en skön Fredag! Kramar

    SvaraRadera
  6. Bra att de rullade på .......... --- kvast -- Nä allt slutar tyvärr inte lyckligt. Den har jag inte sett. Tycker inte att de finns så mycket att se på tv längre. Trulsan-------- Hoppas du har sovit gott o mår bra.. Wim-- trevlig helg till dig oxå ju...ninis ---- oh ja du det är lyxigt värre att få städat, jag låter hellre andra göra de så jag slipper bli liggandes. Tack tack känner mig lite bättre.. nyfiken---- joo tack för råd gullig du är. Jag brukar göra så, eller så skriver jag i word o klistrar över. Inatt orkade jag inte så jag bara skrev på utan att stanna =) Kramar i massor till er o självklart en trevlig helg....

    SvaraRadera