Bloggintresserade

tisdag 4 september 2007

Font = Typsnitt

Kvast - En font är typsnitt ... Tex Arial - verdana osv. Det snittet/ fonten jag använde innan va den som du ser på bilden under här med röd text. Den heter Centime.  Har man inte dom i sin dator, så ser man inte det typsnittet som jag skriver med. Då får ni en vanlig font som tex Arial eller nåt.


Men man kan ladda ner från nätet o lägga in i sin dator, den länken har jag inne på min andra sida. Hold on, ska hämta den.  KLICKA HÄR  för att komma in dit... Där finns lite olika typsnitt att välja på, inte bara dom vanliga som finns i bloggen.


 


Sen hängde jag inte med när du sa nåt om bilden. Ser du inte hela bilden ?


La oxå in den under här nu för att visa hur det ser ut, ja text o tavla ligger ju inte på varandra =)


 


Ser du den här bilden ?


 



 


 


4 kommentarer:

  1. Sov så gott! Kul att du har lite skola här på bloggen!Kramkram

    SvaraRadera
  2. är som kinesiska för mig,. men det är jättebra att du lär ut,. har försökt trycka på mina länkar men dom rör sig inte,. ninis har försökt förklarat, men , men nada,. sussa gott

    SvaraRadera
  3. 00000000000000000005 september 2007 kl. 10:53

    -värst mycke klokare,jo,dedär me font fatta ja nu,hehe,men din bild LIGGER PÅ texten här nu ???? Blä,mina celler i hjärnkontoret har delvis tagit semester,suck-suck..Tusen tackisar i a f å kramen.. :)))

    SvaraRadera
  4. Ja jisses, nyfiken du ser att jag klarar ju inte ut de här med skola på bloggen =) Jag får försöka prata svenska i stället, men det är inte lätt.... Kvast, jag ska göra en ny förklaring kram kram

    SvaraRadera