Bloggintresserade

onsdag 12 september 2007

Hon bär sig åt som en riktig apkatt

Hejsan hoppsan sa... Fick ett mail från bloggexpressen att en kommentar blivit bortplockad... Kul........ Igen.. O den här gången bröt jag inte heller mot reglerna.... Jaja. Vissa får skriva vad dom vill, men när en annan försöker skriva lite fint o inte gå på så vips är det borta... Jag mailade o frågade varför dom hade plockat bort de, men har inte fått svar. Ja de slank väl med som dom andra har gjort =)


 


Har legat o kollat på tv nu. Idol, alltså jag skrattar så jag kiknar ibland. Vissa kan jag tycka synd om, men ALLA vet vad dom ger sig in i när dom söker dit.


Kirsti däremot tål jag inte. Hon tror sig stå över alla andra. Hon bär sig åt som en riktig apkatt. Hon skulle behöva fostras lite.


 


Såg i går att jag hade missat två kommentarer inne på min IL DIVO blogg... Ja de är inte lätt att se alla gånger det blir en kommentar.


Det va en mycket olycklig "dam" som skämdes för att vara kvinna. För att kvinnorna bar sig fruktansvärt åt på konserten. Ja det finns att läsa om någon är intresserad.


 


Har spelat monopol med Tilda i dag igen... Vi blir visst aldrig klara.. O vi har våra egna regler tills jag hittar dom riktiga. Men det är roligt, o Tilda är så duktig på att räkna pengar.


 


Sitter o pratar med Anita i telefonen, ja hon pratar som vanligt o jag lyssnar inte. Säger bara ahaaa ibland  =)


Mår inte riktigt bra i dag, känner mig febrig , ont i halsen o lite ynklig. Det behöver ju inte bli nåt av de, de kan lika gärna vara fibro feber som spökar.. Skit samma..


 


Hoppas att ni har haft en bra dag / kväll. Sov gott när det blir dags.


 


Puss I Pannan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar