Bloggintresserade

lördag 10 mars 2007

Tack o lov för anteckningar


2007-03-09 18:06

 

Jaha då sitter jag fortfarande i mina anteckningar o skriver. Ärrätt så förbannad nu, tror jag ska börja leta efter en ny bloggsida. Det ärbara de att man har ju liksom skrivit in sig i det man har nu. Nä jag tror attjag ger dom några dagar till. Tycker att det är konstigt för fler o flerskriver. Känns nästan som det bara är jag som inte kommer in nu. *suck*

 

I dag va jag o Tilda o tända ljus för Tobias. Jag har tänkt påhonom ganska mycket sista dagarna. Men det är väl för att domen ska komma idag. Har inte hört nåt. Men jag hoppas att han får sitta inne så det inte blirpsykvård. Då är han snart ute igen.

 

Har varit på apoteket,hämtade ut lite medicin. Sen åkte vi o handlade på Ica. En gammal kompis harbörjat jobba där, hon va i charken nu. När sonen va liten så jobbade hon påeXet. När vi va där o handlade så ville Marcus alltid hjälpa henne. Det bästaav allt va ju att han fick käka korv.. Så hon sa det i dag o skrattade, att nukan du säga till Marcus igen att jag är i charken, så ska han få korv… Jag blevtårögd. Jag hade totalt glömt bort de. Jag såg ju framför mig hur han tultaderunt o försökte nå upp för att jobba. Det va de han sa när vi skulle handla,att han skulle jobba. Vilka minnen. Underbara minnen.   Jag vill kommapå mer. Visst tänker man tillbaka o man ser det nästan som på dvd. Stackarn dåhade han en lång fläta i nacken som gick ner till ryggen. Men det va han självsom ville ha den. Mormor lärde honom att tuggummi va gott. Han tuggade för alltsmör i Småland. En liten knott med jeansjacka, jeans, jympa dojjor den långaflätan, o sitt tuggummi.. Oj oj en underbar bild.

Nu ringde mamma, så nu ska jag in o käka revbenspjäll. Tilda hadevisst beställt de.

Ikväll är lets dance. Känner inte alls för att titta på de. Men omjag känner mig själv rätt, så gör jag de..

Hej hopp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar