Bloggintresserade

onsdag 14 mars 2007

Ett väntat telefonsamtal

Jahaa så har I ringt o fattar inte alls vad som står på...
Ehhhh snacka om att I har olika personligheter. Hon vet mycket väl att hon skällde på R innan i dag, men till mig säger hon att hon absolut inte ha gjort de.
Munnen gick i ett på I, men det tog inte så lång tid innan jag fick henne att lyssna. Jag försökte vara så trevlig som jag bara kunde. Jag skällde inte, men jag sa sanningen. O den kan göra ont den me.
Hon började gråta, o det är det värsta jag vet, jag fick så dåligt samvete, men jag vet att jag inte varit elak.

Jag sa till henne att jag inte orkar ha det så här. Sommaren har inte ens börjat o jag vill kunna sitta ute med alla andra o ha trevligt utan att behöva känna obehag.

Jag förklarade för I att det va hon som drog sig  undan, o kunde inte skylla på någon annan.
Har man försökt att få med henne så kan man inte göra mer. Det är bara hon själv som kan sätta tillbaka foten igen. Hon är välkommen.

Att hon hade blivit sur för att jag o R gått ut va bara för att I hade velat följa med bara för att jag va med. Det va längesen som vi va ute alla 3 tillsammans med hundarna. Men jag sa till henne att detta va en gång, vi har hela sommaren på oss.


Jag hoppas att jag fick henne att förstå vad jag menade,  hon behöver bara bjuda till lite själv.  Hon skulle må bra av "lyckopiller"  nää jag är ingen läkare, men jag kan se när någon mår dåligt.


Internet är mega stort.. Skulle det skrivas ut på papper så skulle det bli 12 staplar som räcker till solen. Eller sex ton böcker / invånare på jorden.

Många har svårt att samsas på nätet, då är det kanske inte så konstigt att man ska försöka samsas på en liten innegård....
Eller ?

Varför kan inte vi kvinnor glädjas med andra kvinnor. Stötta varandra.
Det är precis som om man inte kan "leka" 3 även i vuxen ålder.
T ex en kanske säger, ohhh  jag har gått ner si o så mycket i vikt o är så glad...
- Jahaa kanske den andra säger surmulet. Ja, men det syns i alla fall inte.

Eller.

I dag hittade jag en sån snygg jumper,  den passar perfekt.
- Njae, sådär va den kanske, men vad mer kan man få för pengarna ?

När en karl har gjort nåt roligt/ bra, så får han en dunk i ryggen o ett sjujädrans rungande - De va jävligt bra gjort polarn...........

Varför är det så ? Varför ska det vara så svårt att glädjas med andra.

Jag blir jätteglad när det går bra för nån. Varför skulle jag inte de ?

Ja vi får väl se hur detta blir, vi skulle fortsätta samtalet en annan dag. Men jag hoppas att detta rensade luften rejält.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar