Bloggintresserade

torsdag 27 november 2008

Sen började jag skaka o gråta.

 


Har legat o slappat hela dan. Nä jag skäms inte. Illamåendet är som innan, men det är bara att se glad ut.


Det är resten som jag inte vet hur jag ska tackla. Det finns inga krafter kvar snart.


Så fort jag slog på datorn så självklart hade jag på msn....


HOPPA PÅ - ANKLAGA/IFRÅGASÄTTANDE - SPYDIGHETER - DRYG - ELAK - TYKEN - you name it !!!


Det räcker att jag gör ett inlägg ,, ja att jag skriver på fel sätt. Sen att vissa kanske kommenterar så åker jag på så de visslar om de.


Ställer en massa dumma frågor , fasten svaren är givna, ja t om redan svarade på. Varför håller man på så ? Jag förstår inte de !?.


Men jag är nog den mest korkade som går i ett par skor då. Visst de kan jag ta. Jag har hela tiden trott att jag har varit klar o tydlig med allt, inte ljugit om NÅGOT. Hela tiden har jag stått för den jag är, o vad jag vill. Inga krussiduller hit eller dit.


Det är inget roligt alls.


 


 Inte nog med det, jag gick ut med Teddy innan, så vi gick o hämtade Rhode o Iza , det är ju flera dagar sen vi sågs.. Det får inte gå för många dagar vi saknar dom då.


I alla fall så när vi hade kommit en bit så kommer de 2 stora bestar en ja nu kommer jag inte ihåg namnet igen. O en stor blandras tror jag de är.


Teddy har blivit påhoppad av den jag inte kommer på namnet på nu för några år sen så både han o jag blev jätterädda.


Men nu har det blivit så att istället för sin rädsla så visar Teddy sig stöddig o gör gärna utfall mot detta bestarna så mitt hjärta stannar. O visst hände detta nu igen när vi möts.


Jag blev så rädd den här gången för de va mörkt, regnade, jag såg inte tydligt ja de va halt oxo. En vacker dag så kommer det att hända något så Teddy blir en gourmetmiddag åt dessa o de vill jag verkligen inte.


Även att Teddy är liten ( ca 6 kg ) så blir han stark, o med värkande muskler är det inte lätt att försöka hålla emot, hålla koll på både min men även dom andra så dom inte kommer rusande emot oss.


Hela kroppen knöt ihop sig o jag fick jätteont. Pulsen den rusade iväg, fick ont i skallen på en gång. Sen började jag skaka o gråta. Jo de är sant, det kanske inte låter så hemskt , men fy 17 säger jag det kan sluta hur illa som helst.


Asch jag har fortfarande inte kommit på hundrasen.


Det är alltid något, jag blir så trött på de.


Nä jag ska inte klaga mer, det tar jag i nästa inlägg =)


Akta så ni inte halkar o bryter nåt.


Puss I Pannan


 


( hahaha jag kom ihåg precis när jag publicerade de. nääää nu glömde jag de igen. jag tror jag smäller av )


 


( ROTTIS haaaaaaa nu skrev jag de direkt när jag kom på de )


 

6 kommentarer:

  1. en rottis och vi har oxå varit i den staden, den heter Rottweil och finns i södra Tyskland! Åter till bilderna. Hur plockar du bort dom ur rullisten? Det var eg. det som var frågan. Det går ju varken att hö-klicka eller vä-klicka. Varför är DU påhoppad? Du som e världens snällaste och mest hjälpsamma?? Fatta nada. Kram från Gäddis

    SvaraRadera
  2. stackars dig, och vovven din. Går dom där hundarna lösa, har de ingen husse eller matte som kan styra så att det inte händer något? Jag skulle bli lika rädd som du. Jag var ute en dag med min katt, för en massa år sedan, då en hund kom och hoppade på katten som hoppade upp i min famn, ja du kan förstå vad som hände. Ägaren, vad gjorde han? Inget, mer än ropa på hunden, vilken den inte brydde sig om. Du må tro jag blev riven. Kram till dig.

    SvaraRadera
  3. Var nånstans är det du inte kan höger o vänsterklicka ? Jag menar att när man sparar ner en bild från tex nätet så högerklickar jag på den o sen sparar som sen lägger jag den i den mappen jag vill ha den. När jag har den sparad i MIN mapp då är den säker sas... När du rensar bort i rullisten så går du in på KONTROLLPANELEN - ahh vet du vad, jag gör en print o lägger ut så är det lättare.. Det tar en liten stund... Kramelikram

    SvaraRadera
  4. Ja det är synd när folk inte kan
    ha ordning på sina rottisar
    En sådan hund behöver en stark överman
    En som verkligen är dess ledare..
    Jag har en egen som är
    väluppfostrad och snäll
    Hon lyder mej till tusen..
    och det är inte hundens fel
    att den är så elak..
    utan ägaren..
    Det finns kurser att gå
    Vilket man ska göra..
    Hoppas du får träffa min lilla
    Gullnos...
    puss å kram

    SvaraRadera
  5. finns det alltid gott om i alla sammanhang, man får försöka att inte ta åt sig.Vadå skriver på fel sätt alla skriver på sitt sätt det är det som är personlighet. Stå på dej och var den du är.
    Kram å krya på dej

    SvaraRadera
  6. Känner precis likadant när jag är ute med Diego. Flera ggr har vi mött folk som inte har en susning om vad hunduppfostran är för ngt!!!! Många har dem lösa!!!!!!!!! Jag blir totalt galen!!! OCH, även om deras hund nu är så snäll, hur kan de veta att min hund inte bits??? Stora som små hundar SKA VARA KOPPLADE!!!! Och man SKA KUNNA KONTROLLERA SIN HUND!!!! Så jag förstår dig till fullo, Anneli!!! Sist så mötte vi också 2 Rottisblandisar, där ägaren hade jättesvårt att kontrollera dem, jag blev totalt livrädd men samtidigt så fruktansvärt arg...
    Hoppas allt e bra annars. Kram på dig

    SvaraRadera