Bloggintresserade

fredag 7 november 2008

Kan INTE tyda bilden. Kan NÅGON =)

Inget är som väntans tider sägs de ju. Ja de stämmer. Nu får jag vänta tills jag får besked. "pina" 


Nu är båda undersökningarna klara. Det va en pina den här gången. Mycket tack vare att jag har sån värk "kramp".


När jag kom dit så fick jag sprutan som skulle få "värka" till sig i 45 minuter, sen va det dags för 20 minuter i rtg apparaten.


Tvi vale , här kan vi snacka om 7 års planer. Innan jag kom ner o kunde lägga mig tillrätta tog en evighet. O innan ryggen kunde räta ut sig o försöka bli ett med britsen va grymt jobbigt. Tjejen som jobbade idag kom ihåg mig från i måndags oxo. Hon frågade om det va min fibromyalgi som spökade. Hon såg nästan lika plågad ut som jag kände mig. Hon försökte verkligen hjälpa mig så att allt skulle gå bra.


Det är inte lätt att ligga med armarna över huvet, ja sen får du inte röra dig .... Eller ligga med helt raka ben... Jag började köra lite avslappningar. Det funkade inte alls i början, men sen kände jag hur det började släppa lite..... Tills,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Bon Jovi började sjunga på radion......... Där fick jag tänka till fort som tusan för att inte börja digga... Fick digga lite med tårna o fingrarna. Avslappningen ? Ja den funkade inte alls......


När apparaten hade gått klart fick jag lite panik, hur 17 skulle jag ta mig upp nu ?


Jag fick snällt be tjejen om hjälp, hon vågade knappt ta i mig. Det tog mig nästan 20 minuter för att både lägga mig ner o ta mig upp.


Jag fick sätta mig ner i väntrummet, jag hade inte en tanke på att det kanske inte hade blivit bra så att jag skulle få göra om de.


Heliga makaroner ................. Jag slapp......... Bilderna blev BRA ....


Ja sen om hjärtat är bra, det vet jag ju inte.


Nervös, nervös, nervös är bara förnamnet.


Jag ville ha en kopia av rtg, är det nån som fattar nåt så kan ni ju hojta till. För jag fattar inget  =)


Tack snälla Rhode för att du hjälpte mig med Teddy... Det är inte många jag kan lämna honom hos så jag kan känna mig helt avslappnad...


Ev så ska jag ha Liam i morgon... När jag va på Ica innan så tänkte jag köpa mjölktillägg, men de fanns inte den jag ville ha. Eller ja, den som Liam ska ha.. Så det blev en liten tetra så de finns för en gång  =)


Det är ju bara roligt att ha sånt hemma i fall dom bara dimper ner..


Ha en myspyskväll...


Puss I Pannan


 



 

3 kommentarer:

  1. game over.............8 november 2008 kl. 16:00

    Hoppas att det går bättre och att du blir bättre........... Det hoppas jag av hela mitt hjärta. Farmor behövs ialla lägen. Kramar om dig!!
    Ha en fin lördag. Åsa

    SvaraRadera
  2. Nä men vad roligt att du tittade in =) Nää de går inte att tyda =) Sitter o väntar på mitt barnbarn nu. Hoppas att du mår bra.. Kram kram o ha de allra bäst.

    SvaraRadera
  3. Det ser ut som ostbågar, en aning deformerade!
    Nej, är inte utbildad på ämnet men är det inte ostbågar kan det vara makaroner..../Kram!/O.

    SvaraRadera