Bloggintresserade

fredag 21 november 2008

CANCER

 


Det är inte alltid det lättaste att försöka somna. Ofta så har jag såna muskelryckningar..


Jag kan bli så rädd när jag rycker till så det dunkar i hela kroppen. Det va så innan, o för varje ryckning så vaknar man ju till.


Jag vet inte vad jag håller på med för jag ryckte till o slängde bak med huvet så jag fick skit ont i nacken. O jag kommer ihåg att jag blev arg o sa nåt högt. Men vad jag sa , ja de kommer jag inte ihåg.


Det är ett evigt kämpande i allt. Vikt, värk, pengar, osv osv osv.


Så är det oxo när jag ska sova, måste jag inte springa o pinka femtielva gånger så har jag såna hemska mardrömmar så jag gråter. Eller så har jag dessa ryckningar.


VARFÖR kan jag inte få sova normalt ?


Sova lugnt ...


Sova........


Jo jag vet att jag har sovit bort så gott som en hel vecka o de har jag behövt.


Nu kan jag inte somna dels för värken, men sen är det precis som att jag har glömt nåt..


En sak är jättejobbig o det är att jag inte ringde till Monica. Jag frågade Fredde några gånger hur hon mådde o jag sa att jag skulle ringa nån eftermiddag...


Nu går det inte. Det är försent. Jag har sagt till henne att jag tycker om henne o att hon är så härlig o har alltid ett gott skratt. Men jag hann inte säga det nu,, inte nu när hon mådde så dåligt.


Man ska inte skjuta upp saker o ting. Vi är så säkra på att det finns en morgon dag. Men den dagen kommer då det inte gör de.


Jag har sagt till mig själv att jag ska ringa min kompis som jag inte har haft kontakt med på några år. Men det har inte blivit av, antingen så har klockan varit "mitt i middagen" ja som jag tror att dom äter efter jobb o skola.


Sen ska dom ha tid när mannen o barnen , ja alla är tillsammans, då har jag inte velat störa. Sen har det blivit sent på kvällen.


Ikväll blev de inte så för Tilda va här o jag glömde helt bort de.


Jag SKA ringa idag, jag får bara inte glömma de. Jag vill veta hur hon mår, om hon har fått reda på något mer ?


På tal om provsvar så har jag inte hört nåt än, det börjar bli rätt jobbigt. Men jag får väl ringa till dom nu så jag inte "brakar" ihop helt.


Sen är det lite så oxo att de känns knasigt att ringa kompisen för att jag har varit dålig med min värk o även låg. Jag vill inte säga att jag tycker synd om mig själv, det gör jag absolut inte.


Men jag kan komma på mig med att önska bort värken för en dag, då får jag så dåligt samvete för att det jag har är inget mot vad min kompis har......


CANCER !!!!!!!


Är jag en egoist som önskar mig en dags ledigt från min värk ?


SVAR JA.......


 


Jag känner i alla fall att de är nåt jag har glömt, men vad kan det vara ?


 


3 kommentarer:

  1. du har det vännen! Tänker på dig... kramis

    SvaraRadera
  2. gulligare va du här =) tack så mycket. Jag läser din blogg så får jag mig ett gott skratt... Kram kram

    SvaraRadera
  3. du ska inte ha dåligt samvete för att någon annan är sjukare än du är, du är ingen egoist. Din kompis skulle bli jätteglad om du fick ledigt från värken en dag det är jag säker på. Och du virrpannor är vi allihopa då och då. Kramis på dej

    SvaraRadera