Bloggintresserade

fredag 28 november 2008

Lessen , lessen , lessen

 


Lessen , lessen , lessen.. Jag har fått ringa till sonen o säga att dom inte kan komma ikväll.


Jag mår pyton idag, så fort jag kom in med Teddy så började jag må jätte illa o fick snällt pallra mig till toan. Snart dags igen ?!.


 


Ja ok, jag vet att jag inte har nåt att vara lessen över, men jag är de i alla fall. Det är så roligt när dom kommer hit.


Men jag är oxo tacksam för att jag har fått komma in i mitt barnbarns liv som jag har fått göra. Det är inte alla som får uppleva det.


Så jag har världens tur, o jag är världens lyckligaste mamma - svärmor o farmor.........


Så nu ska jag försöka sova lite så jag kan piggna till.


Ha en underbar dag allesammans.


Trevlig Helg


Puss I Pannan


 


GÄDDAN;  Nu fattar jag vad du menar. Du menar här när man lägger in bilderna i bloggen va ?


Tyvärr så går dom INTE att ta bort. Dom får vi dras med.  Men sen fattade jag inte vad du menade med att du inte kunde varken höger eller vänster klicka o spara en bild... sorry jag är lite trög  =)

3 kommentarer:

  1. Nu har 25-öringen trillat ned! F´låt, jag menar inget illa... Jag har fått SVARET! Duktiga Anneli! Jag har lagt ut en till sån där bild som blir en png om man inte döper om den och omdöpt är den men den funkar inte ändå. Det är HALLO-bilden på flickorna. Jag testade och maila in det oxå, gick inte. Jag vet inte hur du gjorde. Kram och krya på dig! Det kommer fler dagar för dina nära och kära...

    SvaraRadera
  2. på dej å sov gott när det är dags. Familjen kommer när du mår bättre. kram på dej

    SvaraRadera
  3. Jo man får tycka synd om sej själv en liten stund om magsjukan kommer, och dina pluttar skulle ha kommit!! Uch och blää... Kram & krya på dej!!

    SvaraRadera