Bloggintresserade

fredag 12 februari 2010

Suprise / Valentine gåva / Besök / Bilder

 


Igår fick jag besök av svärdotter o barnbarn.. Helt underbart.


Jag visste inget, det knackade på dörren o utanför stod det två leende "mysingar"..


Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag sa,,, om jag sa nåt överhuvudtaget ?


Liam traskar rakt in, när jag frågar om han vill komma upp till fammoo sträcker han ut dom små armarna o bara ler.


Han sa nåt o pekade så jag släppte ner honom på golvet, o han gick raka vägen in till pianot o skulle spela men jag hade "locket" nere så det fällde jag upp o klinkandet va igång.


Dom hade med sig två presenter, den ena glömde jag att ta kort på men det va ett set med haklapp, matskål, sked, mugg i grönt. Så tjusigt va de,, jag hade allt innan utan haklapp men det är bra med dubbel uppsättning.


Den andra presenten va fint inslagen så den öppnade jag försiktigt. Den tog jag kort på o det är det fina fotot med Liam på som är på bilden under här. Tavlan ska hänga på väggen, ja man kan ha både ock.


 



 


När jag såg fotot på Liam trillade tårarna på mig. Det är typiskt mig,, men jag kan inte hjälpa att tårarna har väldigt lätt att trilla även när jag blir glad. Glädje tårar är skönt, men det kan bli lite pinsamt ibland när man inte kan styra dom.


 


Här hade Liam fått ett litet russinpaket. Jag ville ha ett kort där han sitter med paketet men det ville inte Liam för han blev nästan förtvivlad när han inte fick russin.



 


Han behövde inte vänta mer än ett par sekunder, o se så nöjd han är.. Ja just de, här är ju matskålen o skeden som jag fick den ville han äta ur.



 


Helnöjd liten kille. O gott va de oxo med russin.



 


En stund senare kom mamma in med lite fikabröd, o Liam börjar prata för fullt. Han älskar att äta, han blir helt knasig när han ser fika.



 


Sen är det extra roligt att han får äta sin bulle själv. Visst, det är lite oroligt för han kan lassa in i munnen så jag sitter o håller andan.



 


Titta så nöjd han är.. 



 


Här satt vi o flirtade med varandra, han blinkar ihop med båda ögonen o sen



 


tittar han sig om ifall nån annan såg de.. Vi flirtade ett par gånger till.



 


Här tyckte han väl att sista bullbiten inte va lönt att dela upp på 2 ggr utan han stoppade in hela o jag ,, ja jag höll andan o ville att han skulle spotta ut de. Men han ville nåt helt annat. När han hade tuggat upp de så skrattade han med hela ansiktet, det hann jag inte få med på bild.



 


Det va jätteroligt att dom kom. Tyvärr så hade Nina en tid att passa men dom stannade ett par timmar ändå. Jag hade jättetrevligt, jag hoppas att dom oxo hade de.


Jag fick ett jättebra kort på Nina, hmm jag frågade ju bara om jag fick lägga ut de på FB men inte här inne.. Tadaaa, ska jag ringa o fråga ? Skriva o fråga ? Eller hoppas på att de va ok, vilket det är på FB !



 


Jag chansar o låter bilden vara kvar för den är fin.


 


Ha en bra dag. O va rädda om er, framför allt om ni ska ge er ut.. Det bara snöar, finns det inget slut på skiten ?


 


Puss I Pannan  ♥


 


Ditt horoskop för 13/2


Runt omkring dig verkar människor ha brått samtidigt som du stöter på motstånd i något sammanhang. Du behöver ha klara förhållningsregler, inte minst vad pengar beträffar.


( de är ett jädrans tjat om mina pengar hela tiden, annars stämmer de )

3 kommentarer:

  1. Vilken liten charmknutte !! Goa bilder allihop...Det finns ett ordspråk som lyder så här: LYCKA ÄR ATT KUNNA LE GENOM TÅRAR NÄR DU GRÅTER !!! Stämmer eller hur..Kraam

    SvaraRadera
  2. jag snackar med bebisen ...så söt med små gropar i kinderna o dom syns nog ofta för han verkar verkligen vara en glad liten onge....har han fått de efter fammo eller? :) kram

    SvaraRadera
  3. har blivit & så stor.. Vi har också en precis lika groduppsättning som kommer fram när vi har Sverigebesök av "småfolket". Va' sugen jag blev på en bulle nu, men tror inte jag har några kvar i frysen. Ha en bra lördagskväll...Kramkram

    SvaraRadera