Bloggintresserade

torsdag 28 maj 2009

Kvittrar så näbben smattrar / Bilder

Härom dan va jag ute o tog lite bilder på rabatten som är utanför huset. Ja de va ju blommorna jag va ute efter. Tulpanerna där är jättefina.


Jag vill kunna krypa intill på ett smidigt sätt. Sitta på huk eller lägga mig ner för att komma åt andra vinkar än dom jag alltid tar men de går inte.


Värken sätter stop för de. Jag får böja mig ner så gott de går o knäppa av där jag tror att de kan bli en bra bild.


Ja den blev så här, så den duger. Jag fick använda blixten här o de ville jag egentligen inte. Medans jag försöker få till några bilder så smyger Snobben (katten) på Teddy (hunden) haha, han tror väl inte att Teddy märker att han är där vilket han gör.


Det är någon mer som har sett katten o för ett himlans liv, jag tittar o ser ingen. Står o letar en bra stund för jag hör ju vart ljudet kommer ifrån.


Någon är riktigt ilsk o de tjattras i ett hela tiden. Jag blir så full i skratt. Sen ser jag en liten liten sötnos,,,,,,,


 



 


som sitter i buskarna o kvittrar så näbben smattrar hahahaha. Den lille söta vad de nu är för nån flyger fram o tillbaka mellan dom små grenarna i busken för att skrämma Snobben, det ser så roligt ut.



 



 


Dom är inte rädda det är helt otroligt. Särskilt inte Sädersärlan, den kan sätta sig precis bredvid katten o tjattra, går katten/erna iväg så trippar lilla ärlan efter o fortsätter att tjattra. Det är så tråkigt för när detta händer har jag aldrig haft med mig kameran, jo en gång men bilderna blev så suddiga.



 


Nu ligger både Iza o Teddy i sängen o mufflar för dom hör någon på en balkong, dom har busat här, sprungit runt bordet , upp i sängen, soffan en riktig följa Johnlek blev de.


Jag ska lägga mig i sängen jämte dom o sova en stund, jag är så trött.


Puss I Pannan

1 kommentar:

  1. som vanligt, du verkar som om du är mycket trött, synd om dig. Styrkekramar från mig, som har en gube som oxå är mycket trötter. Är det vädret tro som bidrar oxå till allt? Kram Gäddan

    SvaraRadera