Bloggintresserade

måndag 4 maj 2009

Hur Man Byter Patroner Till Skrivaren

Ja de vet inte jag i alla fall för jag fick allt samla upp den ena patronen med händerna. Det som inte kom i händerna fick jag städa upp ur skrivaren.


Jag kom ihåg att jag hade den här bilden för jag blev sugen på att skriva ut en bild innan, men kom på att jag har inte köpt hem patroner än.


Får väl se vad sånt kostar inne på Media Markt. Har testat dom billiga o dom går inte så jag MÅSTE ha originalen...


Jag va inte ensam om att få bläck på händerna, en kompis till Marcus va här o skulle hjälpa mig , ja de jag redan hade ställt till med så den stackarn fick oxo lite på sig. Men han kunde få bort det mesta.


Jag däremot gick så i 2 hela låååånga veckor. Folk trodde att jag hade förfrusit händerna att dom höll på att dö.


Tänk er när jag har beställt skinka i charken o ska ta det från henne o sträcker fram mina ack så tjusiga blå smurfhänder o hon får en chock hahaha.


Så är de, de ska kännas att man lever.


Som ni ser på bilden så älskar jag min gamla kjol från 1800-talet samt ikeas billiga tofflor. Löst o ledigt ska de vara när jag går hemma.  


 



 


Jag vaknade innan o har inte kunnat somna om. Jag somnade mitt i mitt program som jag ville se kl 2000. Jag såg inte slutet. Jag vaknade nog vid 22 tiden har jag för mig o sen har jag rullat runt i sängen o nu gav jag upp.


Så nu sitter jag här o gör inget ..


Innan idag började jag plötsligt sjunga på en sång som Marcus lärde mig för många många år sen. Jag ska googla o se om jag hittar den.


Hold on !


Nä jag hittade inget men så här går den på ett ungefär.


inimini examinie oaoa mini examinie salaminie oaoa


Jag har ingen aning om hur den dök upp i huvet på mig, jag bara stod o nynnade på den rätt som de va.


Håller på att ladda mobilen så det finns batterier nu. Batterierna tar slut fort, nää så mycket tjatar jag inte i mobilen, bara lite =)


Jo visst ja jag skulle ju visa detta NJUT O BLI FAKIR . Det ser så skönt ut, jo jag vet att det inte låter riktigt klokt. Men att gå med ständig värk så längtar man nästan efter en helt annan värk som tar bort den dagliga värken.


Nog tjatat om de.


Nu ska jag kika in till vildawebben o se om de händer nåt där.


Sov gott.


Puss I Pannan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar