Bloggintresserade

onsdag 30 januari 2008

Är det någon som har varit på cypern ?

Jahaa då får vi akta oss för vattenmannen, nu va de ju inte i jönköping, men va så säker, de kommer hit de oxo  =)


Har vänt på dygnet igen, fy så tråkigt, men det blir så när man får ta till alla stunder man kan få sova. O det är ju de jag har fått göra. Det vänder snart igen.


Jag höll på att somna i natt, precis när det blev en sån där muskelrycksavslappningsklarvakenchock där armar o ben spretar som bambi på hal is, fast i ryggläge  =)


Precis efter det ögonblicket så tyckte jag flera gånger att jag hörde nån i köket o jag är ju så rädd, så det va nära att jag ringde in till mamma på natten.. Gissa om hon hade blivit GLAD ?  Nope....


Jag somnade framåt morgonkvisten sen har jag sovit lite till o från i dag.


Nu tänkte jag sätta mig o kolla på lite olika resor på nätet. Mamma , Eva o G ska åka dit i sommar. O jag har inte varit ute på så länge. Så jag sa till Eva att vi åker nästa sommar, då har jag hunnit att spara ihop lite pengar oxo... Så jag hoppas att hon hänger på då oxo...


Är det någon som har varit på cypern ? Dom säger att Agia Napa är dit man ska åka, där allt är fint osv.


Men jag vill gärna hör om ni har varit där o vilka ställen de va i såna fall.


Nu ska jag drömma mig bort. ( jag älskar ju spanien men där har jag varit ganska många gånger )


Puss I Pannan

2 kommentarer:

  1. var där med sin far i höstas, och bilderna är helt fantastiska! Hotellet hette Margadina, men det var fest dygnet runt på nästan alla hotellen, så det var inte lugnt! Det finns ett par lugna hotell, så fråga innan ni bokar, så ni inte hamnar fel! Annars hade dom det jättebra. Hans farsa dricker ju inte heller, så dom roade sej med olika utflykter. Man kan köpa till dagsutflykter till egypten,bla,på vissa resebolag! Kolla in pyramiderna, när man ändå är i trakterna! Kolla upp det!
    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Inget utland för mig, törs inte flyga utan att va full å full får jag inte vara så jag är hemma å flaxar runt i min egen värld. :-))
    Önskar dig en fin kväll Kramisar Åsa

    SvaraRadera