Bloggintresserade

onsdag 23 januari 2008

Det va en tragisk historia.

Visst får det plats en kossa på uteplätten.... Undra om dom är dyra ? hahaha


Jag handlade 6 liter mjölk i dag, så ska jag se hur länge dom räcker.


Usch jag kollade på den unga tjejen som dog av sin fetma på kanal 5. Hon blev bara 29 år. Men hon vägde ca 400 kg. Hon hade själv i 12 år sökt läkare, hon ville ha hjälp med en operation. Ingen ville hjälpa henne för hon va för tjock. Till slut fick hon tag på en som vågade göra en gastric bypass. Operationen gick jättebra, den tog visst 5 timmar, vilket va lite längre än dom hade räknat med. Dom fick t om hissa upp magen så att dom skulle komma åt inne bland magsäck, tarmar osv. Efter op gick det oxo bra. Hon gick ner 25 kg på nolltid. Men efter två veckor så fick hon en hjärtinfarkt o det gick inte att rädda henne.


Hon lämnade två söta flickor, dom verkade va så duktiga.


Det va en tragisk historia.


Jahaa nu har jag rensat ut så gott som allt bläck i skrivare, det som läckte ut... Så nu är jag lite blå igen. Får köpa nya färger o jag ska INTE KÖPA NÅGRA SKIT SAKER MER utan orginal.


Ja visst ja,, jag köpte en ny patron till sodastreamen, plus två nya flaskor. Det är ju utgångsdatum på allt blähh.


Allmänt - så känns de inte så roligt. Nu har snart första månaden gått på det nya året o inget har förändrats. Känns skit vill jag lova.


Jag har fått städat i dag, så det känns skönt. Jo just de,,, en läcker kille bar ner mina matkassar åt mig ,,,, ända in till hallen... Tack Maria för lånet av kille ....


Nä nu ska jag nog pilla lite i naveln tror jag, fy vad jag ljuger, det ska jag inte jag tycker inte om navlar.. Jag ska plocka ute i köket... Tycker inte om de heller hahaha..


Sussa gott med er


 


Puss I Pannan 


 

1 kommentar: