Bloggintresserade

tisdag 29 januari 2008

Behöver ömhet

Ja då blev jag sittandes vid tv;n o kollade på ett program om tuttar.. Det handlar om tjejer som har små bröst. A-kupa. Det spelar ingen roll vilken storlek man har så är man inte nöjd. Många mår så dåligt pga att dom har för små o känner sig som en planka. Medans andra har mega stora lökar. Så finns det även bland dom stora som inte är nöjda.


Smått vill ha stort - Stort till ha litet.


Jag har sagt att jag aldrig skulle operera mina bröst, men nu när jag kollade programmet så kan jag inte säga så. För hade jag haft A-kupa så kanske jag hade velat ha större. Jag vet faktiskt inte. Men jag tror de. Det är mycket som gör kvinnan. Men det är kvinnligt att ha bröst.


Som sagt så älskar jag mina bröst dom är ganska stora MEN skulle jag gå ner i vikt så skulle de bara vara tax öron kvar av mina rattar  =)


Så fettet sätter sig även där  =)  O det är ju det första som försvinner OM man går ner i vikt *suck*


Nog om de. Jag ska ta tag i att ringa gyn igen. Det här går inte. Jag mår skit varje månad, därav ökad migrän bla.


Ahhh jag vill så gärna gå ner i vikt, jag måste ta tag i detta IGEN. Det är då fan att det ska vara så svårt ?


Men det är inte lätt för det har tagit mig över 40 år att bli den jag är i dag, så det vänder man inte på en natt precis.


Känner att skallevärken börjar smyga sig på igen. Det får bli sängen snart. Väntar bara på att Kompis Eva ska ringa. Jag sover jämt när hon ringer så jag får hålla mig vaken en stund till =)


Kände att jag behövde lite värme o ömhet innan så jag satte mig vid elementet o dängde i skallen några gånger, så nu är jag både varm o öm..


Det är all ömhet man får här =)


Hoppsan nu ringer hon... Nu ska vi prata karlar   =)


Sussa gott


Puss I Pannan


 


 

2 kommentarer:

  1. Förlåt, jag glömde! Ang. ditt onda menar jag! jag såg också tuttprogramet! Nej, jag är nöjd, fast jag ser inte mycket ut för världen..he! "Dänga skallen" i elementet? Nono! men du skriver då tokroligt! Må gott o hoppas huvudvärken ger med sig o så.
    Kraam till dig nu!

    SvaraRadera
  2. jag såg också tutteprogrammet igår. Jag tillhör kategorin A-kupa men jag har accepterat detta faktum. När jag var tjock ( +50kg) hade jag c-cupa . Med viktnedgång och träning försvann allt fettet kan jag säga men jag tycker det känns ok...vad ska jag göra åt det? vill absolut inte utsätta mig för några operationer men kan förstå de som gör det. Det som kan kännas ibland är andra människors kommentarer...de kan vara ganska brutala. När jag var en fet knopp fick man höra det och nu när jag är smal är det inte heller bra...usch vad smal du är, äter du inget, är du sjuk? Eller som min mamma sa; Vad har du gjort av dina bröst? du är ju alldeles platt...det är väl inte snyggt? Jag kan säga att jag använder bh med gel i :-) fyller ut bra:-) Kramis på dig

    SvaraRadera