Bloggintresserade

onsdag 16 januari 2008

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP !!!!

Jag fattar inte varför jag ska titta på vissa program för ?  Jag är så jädrans mörkrädd o skrockfull.


Satt o kollade på Det Okända innan. Tjejens kille hade blivit mördad osv. Han fanns kvar vid hennes sida, han hade inte kommit över till andra sidan. Ett meddelande på hennes nya mobil som hade legat kvar i kartongen i ett år.. Ja den hade hon inte använt. Där fanns ett meddelande från den döda killen som säger - Vad gör du ? vad gör du ?


weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jag ryser, har sån ståpäls så det gör ont. Fasen o jag som inte har varit ute o pinkat Teddy... Jag kan ju iofs öppna altandörren för hans koppel är 5 meter långt. Tänk så fladdrar det till i gardinen då dör jag. Jag har stängt alla fönster o dragit ner.


Ringde nyss till mamma o pratade, det är nåt galet med hennes telefon, för det låter precis som en äggklocka (digital) som ringer nästan hela tiden. Jag sa till henne att de är nån som sitter på tråden. Tänk om dom kommer ut ur telefonen ?


- Äsch va dum du är.....


Jag gjorde ett tappert försök till att skratta lite. Nu blir det till att hoppa ner i sängen.. Jo jag menar hoppa. När jag blir sån här så känns det som om någon skulle ta tag i benen på mig..


Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh det känns så nu oxo när jag sitter vid skrivbordet,,, fan.................


 


Sov gott jag ska ta en sovapylla.......... Puss I Pannan

2 kommentarer:

  1. ...okända? Nu har jag missat något.

    SvaraRadera
  2. tittar jag ofta på Terry Evans är sååååååååååå härlig! Läskigt däremot när ens egen fantasi skenar iväg.. Hoppas du kunde sova sedan,O kram till dig1

    SvaraRadera