Bloggintresserade

torsdag 17 januari 2008

Jag lär inte sluta förrns jag får åka in till akuten =)

17 oxo... Hur ska jag göra för att få slantarna att räcka till nu när jag ska handla i dag ?  Jaja,, jag får väl föreslå att siste man betalar, det brukar jag göra, fast det är ingen som har ställt upp än så länge =)


Oj jisses, nu har jag varit ute o lagt mig i kattslagsmål flås flås flås..


Förbannade katter som ska slåss jämt. Min katt är inne, mammas är ute nu o han är inte lika  jagskaslåsåmycketjagkanpåkattfan som min är.. Jag tycker att det är läskigt för dom kan bli så skadade. Nu är dom jämna om dom ska fortsätta att slåss. Jag vet inte hur många gånger jag har gått emellan. Jag lär inte sluta förrns jag får åka in till akuten  =)


Ahhh de är nåt klabb på mitt skrivbord Sanna,,, städade du inte här i går  hahahaha... Jo de gjorde du... Det va nog jag som slabbade.


Jag skulle igentligen duschat innan jag handlar, men jag får så ont när jag ska bära allt, så jag svettas som en gris ,, så jag tror att jag tar de när jag kommer hem. Hmmm bara de att håret är äckligt... Får slänga på mig ett huckle eller nåt =)


Nä nu ska jag iväg både till Apoteket o Ica... Fasen jag vet snart inte om jag vågar handla där ?


Skulle behöva köpa nya flaskor till min sodastream, utgångsdatum va okt förra året....... Men dom kostar lite, så jag får vänta några dagar  =)


Ha en fin dag mina bloggisar...


Pilla inte för mycket i naveln  =)


 


Puss I Pannan

1 kommentar:

  1. för att se hur du har det, o det HAR du ju! Fullt sjå, menar jag, hihii! Hoppas em. flyter på i lugn takt // Kram

    SvaraRadera